mythijacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(...)
Her hafta bir zippo çakmak tanıtımı gerçekten güzel fikir ama fotoğrafları kendim çekip ağırlık v.s. bilgilerini ekleme yapabilmem için bu işin ticaretiyle uğraşmam gerekir üzgünüm. Ben hobi amaçlı ve Türkiye de bu konu üzerine site olmadığı için bu çalışma içerisine girdim. Profesyonel şekilde ilgilene bilmek için yeterli bütçem neyazık ki yok.
Bu işin ticaretiyle uğraşmanıza gerek yok. Eğer İzmir, İstanbul, Ankara gibi bir şehirde yaşıyorsanız yada bunlar gibi büyük şehirlere gitme imkanınız varsa zippo bayilerinden rica edip kaliteli bir şekilde fotoğraflarını edinebilirsiniz. Zaten orjinal kutusunda alınan bir zipponun ağırlığından tutun da tüm özellikleri içinde yazıyor. Yani yazıların fotoğrafını çekip tek kalemde daha sonra siteye girme imkanınız var. Yanınızda da götüreceğiniz dekor amaçlı örneğin kaliteli kırmızı kadife bir kumaşın üstünde zippo'nun 3 4 farklı fotoğrafını çekebilirsiniz. Mağza sahibine sitenizi 30- 40 saniyede anlatıp sitenin adresini söyleyip incelemesine izin verirseniz gönüllü yardım edecektir. (Tabi sitenizi şuanki halinden kurtarmanız gerek) Hatta mağza sahibinin gönlünü almanız açısından çakmak tanıtımının başında veya sonunda şu şekilde: (mağzanın adını netten buldum tanıdık değil)

Bu ayki tanıtımımıza katkıda bulunan Mersin'de Yeni Marina karşısında bulunan Freeshop mağzasına teşekkürler diye bir ibare düşerseniz adam reklamımı yapacak diyip gönüllü olacaktır. 5 çakmak tanıtımı yapsanız ve aylık olsa 5 aylık tanıtım hazır bile 5 çakmağın fotolarını çekmek 15 dakika ya alır ya almaz. Yani düşünülse daha pratik şeylerde bile akla gelir belki benim aklıma bu geldi

Öte yandan sitedeki bir eksiği yazmayı unutmuşum. Sloganınız yok. Örneğin "Çakmak değil Zippo" gibi iddialı ilgi çeken bir slogan sitenize renk katacaktır.
Benden bu kadar gerisi size kalmış Yani çok zorlarsanız ben açıcağım bir zippo sitesi ona göre Siz en iyisi o siteyi güçlendirin bende bu konu üzerine daha fazla düşünmeyeyim sloganı bile yazıverdim daha ne diyim

Saygılar.