KATILSANA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adâbınla yaz. Terbiyesizlik etme... Ne farkın var o söz konusu editörden?

Bir sürü kişi benim halkıma değerlerime dolayısıyla ülkemin değerlerine saldırdığı için onların uslubünden, kişiliklerine hakaret ettiğim niye zoruna gidiyor ve yazıyorsun da ; yargısız infaz yapıp,bir varlığı inkar eden, bir ülkenin büyük unsurlarından birine hakaret edenlere karşı sesin çıkmıyor?

Yemiyorsun değil mi? Yemez , çünkü sen ve senin gibiler bağnazlar, yüzsüzler. Bu konuyu açan arkadaş gibi , sitesi eklenmedi mi , çıkarına ters düştümü karşıdaki hertürlü hakareti hak ediyor...

Konuyu açan demiyor ki niye sitem eklenmiyor,sebepleri sorunları nelerdir, karşıdaki ediötrün Kürtçe iki sitesi var ve daha önce hakkında karalama kampanyası olduğu için direk ona saldırıyor.

Ulan sizin gibilerin yüzünden memleketin adı barbara çıktı be, yurtdışında Türkiye kelimesi geçti mi barbarlarla kıyaslanıyoruz.

Az fazla değil biraz akıllı olun,şahsi çıkarlarınız veya ideolojilerinize göre değilde objektif, insani değerler ve haklar çerçevesinde düşünün ve öyle davranın. O zaman herşey daha güzel olur...

Alperbil nickli biri de "nickindende anlaşıldı gibi arkadaşta ... " yazmış benim için.
Yukarıdaki mesajlarda Kürt olduğunu yazmıştın,o halde nickimin anlamını bilmen gerekiyor ama bilmiyorsun, çünkü yalancı iki yüzlü , yüzsüzün tekisin.
Kürt olsan ronya'nın güneş,aydınlık olduğunu bilir ve üç nokta koymazdın.
Senin koyduğun üç nokta umrumda değil ama benim senin için koyacağım üç nokta olmasa da yalancı,kişiliksiz olduğunu bilebiliyorum.