Bencillik herşeyin başında geliyor, eğer gerçekten kazanmak istiyorsanız legal bir şekilde düzenli gelir istiyorsanız o zaman sağlam bir ekip ile başlayabilirsiniz.
R10'a yeni gelenler ilk geldiklerinde birşey bilmedikleri için post atmaya başlıyorlar. O süreçte piyasayı tanımak için uğraşıyorlar.
Ve burda *****'tan kazananlar ***** u öyle bir güzel gösteriyorlarki yeni gelenlere. Piyasada boş durupta birşey yapmak isteyenlere. Adam ister istemez hevesleniyor.
İlk düşünce şu oluyor " Biraz birikmiş param var, birazda post atarım parayı tamamlarım sonra giderim webloader script alırım içerik atarım link basarım sonra gelsin paralar... "
Maalesef bilinçsiz kullanıcıların yaptığı bu. Gidiyorlar script'i alıyor, domaini alıyor, host u alıyor. Buraya kadar tamam.
Sonra link almaya geliyor sıra. Siteye içerik atıyo dolduruyor etiketleri, alıyor linkleri. Bir bakıyor hitler 1k yı geçmiyor. Uğraşıyor çabalıyor gene geçmiyor.
" Yok yok başından yanlış yaptık bulaşmamalıydık bu *****'a bize göre değil biz başka sektörlere atılalım "
Gidiyor dizi sitesi açıyor, sağlık sitesi açıyor. Birşeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyor çünkü bilmiyor piyasayı daha tanımadan piyasaya girip para kazanmak istiyor. Para kazanmayada ihtiyacı yok sadece ego tatminliği " ben internetten para kazanıyorum " demek oluyor genelinde.
Bunları tutturamayınca sonra SEO ilgisini çekiyor. " Herkes yapıyor benim neyim eksik ? yapanlarda 3-5 link alıp çıkarıyor bende yaparım " diyor.
Gidiyor SEO yapılır felandı filandı saçma saçma konular açıyor. Sonra parayı alıyor gidiyor aynı gün link alıyor, yada yanlış zamanlama yapıyor yanlış yerlerden alıyor. İş veren'ide mağdur ediyor.
Sonra r10'danda süresiz ban yiyor, ödemeyide geri iade etmiyor böylelikle bir mağduriyet olayı daha ortaya çıkmış oluyor, ardında çöp sitelerinide bırakıp gidiyor.
İşleyiş bu şekilde, inşallah buna bir çözüm bulunur.