Alıntı:
Bekq Nickli Üyeden Alıntı
Türkçe Yama'yı eklediğimizi görmüşsünüz fakat altında ne yazdığını okumamışsınız.
Sitenin kurucusu Emre Özçakır, Adem Özkur ile yakın arkadaştır ve bizzat izin alınmıştır.
Turksportal ise şuursuz site değil aksine Football Manager Resmi Araştırma Sitesi'dir. Senin oynadığın oyundaki Türk oyuncuların özelliklerini onlar yapıp sigames'e yollar.
Banner'a kadar benzetmeye çalışmışım ha?
Helal olsun ne diyelim. Sen -17 repi boşuna almamışsın demekki. Hayır birşeyler bilsen üzülmem fakat bilmiyorsun. En azından biliyormuş gibi yap benden sana tavsiye.
Bu yazımdan sonra sana cevap vermeyeceğim. Birazdan Adem Özkur'ada mail atacağım ve bu konuya yazmasını isteyeceğim.
Siz ve sizin gibiler FMS'yi karalayamaz. Buna izin vermem. |
Daha fazla hit artırmıycam. Bu arada o kadar alakasız şeyler çıkartıyorsunki yazıcak kelime bulamıyorsun gibime geliyor. TSİ'nin berbat datasını mecburen oynuyoruz. En küçük bir çalışma gelince zaten updateliyorum.
Alıntı:
|
Hayır birşeyler bilsen üzülmem fakat bilmiyorsun. En azından biliyormuş gibi yap benden sana tavsiye.
|
7 senedir ben FM'nin içindeyim. TSI'deki 2005-2006 yıllarını bilmiyorsunuz. Bakın siz bilmiyorsunuz bilmiş gibi konuşmayın. Daha fazla uzatmayalım.
Ademede gidip diyin bakalım ne yazıcak. Senle tartışmaya girersem kazanacağımı sanmıyorum bakın imzama İmam Gazali ne demiş.
Çakma dediğin Research sitesi Avrupa'da hatta dünyada en fazla hite sahip FM forumudur.
CM'nin resmi sitesidir.