Anahtar teslim wordpress bir web sitesimi yaptırmak istiyorsunuz? Neler Yapabilirim? :
1) Wordpress kurulumu tüm ayarları ile birlikte.
2) Wordpress SEO ayarları. ( Yoast SEO / All in SEO )
3) Wordpress istenilen tema kurulumu & tema Türkçe'leştirme. /
Themeforest temaların kurulum fiyatı farklıdır lütfen iletişime geçiniz. 4) Sosyal medya hesaplarınız üzerinde en son eklenen yazılarınızın otomatik olarak hesap duvarına gönderilmesi.
5) Akismet eklentisinin düzenlenmesi etkinleştirilmesi.
6) XML Sitemap Generator For Wordpress eklentisi ile Wordpress'e kurulup, sitemap oluşturulması.
7) XML İmage Sitemap kurulumu ve ayarlarının yapılması.
8) Robots.txt Wordpresse uygun şekilde uyarlanması.
9) Yazılar içinde otomatik etiketleme eklentisinin uyarlanması.
10) Yazı linklerinin seo ya uygun şekilde düzenlenmesi (.html)
11) Reklam kodlarının temada istediğiniz yada uygun yerlere yerlleştirilmesi.
12) Siteniz Google Web Master Araçlarına eklenerek sitemap gönderme ve onaylattırma.
13) Sitenizin /kategori bölümünü kaldırıp direk sayfaismi.html olarak çıkmasının sağlanması.
14) Panele site istatistiklerini görmenizi sağlayan sayaç eklenmesi.
15) Linkler .html olarak ayarlandıkdan sonra .html sayfaların eklenti sayesinde sıkıştırılarak sitede sayfaların hızlı gezilebilmesi.
16) Yazı altında benzer yazılar eklenmesi.
17) Son yorumları sidebarda gösterme.
18) Ping ayarlarınızın yapılması.
19) Yazı içerisinde otomatik olarak sitenizdeki başka bir yazıya backlink verme özelliğinin kurulması, Google bunu çok sever.
20) Otomatik olarak sitenizde eklenen yazıların içerisindeki tüm başka sitelerin link çıkışının Nofollow yapılması.
21) Sitenize eklediğiniz resimlere otomatik olarak alt etiket verip resimlerden de siteye hit gelmesininin sağlanılması.
22) Sitenize gelen ziyaretçi Google.com üzerinden hangi arama sonucu ile sayfaya geldiyse o sayfaya otomatik olarak o arama sonucunun etiket olarak atılmasının sağlanması.
- Site hızlandırma ve google page speed skorlarınız yükseltilir lütfen fiyat alınız.
- Anahtar teslim hosting,domain içerik ekleme ve düzenleme ile beraber tüm işleriniz yapılır lütfen fiyat alınız.
- Wordpress site taşıma işlemleriniz yapılır, lütfen fiyat alınız. not: * Html tasarımlarınız var ve bunu wordpresse uyarlanmasını ve bu işlemlerinde yapılmasını istiyorsanız lütfen ayrı bir fiyat alınız.
* Wordpress toplu kurulumlarda kurulacak site sayısına bağlı çok uygun fiyatta toplu wordpress kurmaktayım.
* Themeforest temalarınızı konumda yazdıklarımla ile beraber demo görünümde nasıl ise o şekilde kurmaktayım.
* Seçmiş olduğunuz her hangi bir web sitesini wordpress haline dönüştürüp sorunsuz bir şekilde o görünüm ile wordpress sistem ile entegre edebilmekteyim.
@iletişim: Özel mesaj aracılığı ile yada;
skype: zafermertdursun1 mail: zafermertdursun@gmail.com gsm: 0531 340 63 21 ( 09:30 - 23:00 ) / Zafer Mert DURSUN
Lütfen vermiş olduğum cep telefonu numarasını 23:00'dan sonra aramayınız, whatsapp üzerinden iletişime geçiniz.
Mutlu müşteri yorumları
İş verildi ve kurulumu tamamladı sağolsun arkadaş.
İş yaptırıldı, gayet özverili ve başarılı arkadaş sagolsun.
Arkadaşa iş yaptırılmıştır. güvenilir ve hızlı.
İş teslim alındı, ilgili bir arkadaş. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyor, kendisine teşekkür ederim.
Arkadaşla wp kurulumu ve hosting için anlaşılmıştır.
Wp kurdu,host ve domain sağladı.Güvenilir bir arkadaştır.
Düzenleme için arkadaşla anlaşıldı.
Dedikleriinin arkasında duran biri, tavsiye ederim...
sungamehosting (zafer mert) hocamla sıfırdan wp tema+hosting+domain+bot işi verilmiştir. her ikimizede hayırlı olsun
Wordpress siteme istediğim eklentileri kurdu, ileri ki zamanlarda yine çalışmayı düşüneceğim biri. Teşekkürler...
wp ayar yaptırıldı teşekkürler
Wp eklenti vs.vs kuruldu hızlı iş çıkardı teşekkürler.hayırlı işler.
Temiz iş çıkartıyor hayırlı işler (:
Uygun fiyata güzel bir çıkardı arkadaş tavsiye ederim kısa bir sürede dediklerini yapıyor.Teşekkürler
Arakdaş Son Derece Güvenilir Biri.şuan wp tema yapıyor
arkadaşa worpress düzenleme işi verilmiştir para eft talimatı ile gönderilmişitir
Bir site için çalışıldı. Teşekkür ediyorum arkadaşa
Bir adet iş verildi teslim edilmesi bekleniyor.
Ps: İş teslim alındı. İşine oldukça önem veren karşı tarafın isteklerine hiç bir zaman öf bile demeden yapan ender şahsiyetlerden bir tanesi. Herkese tavsiye ederim. Başkasına gitmeye gerek yok
wordpress işi yaptırıldı hızlı ve işini bilen bir arkadaş güvenebilirsiniz.
1 adet daha wp kurulumu ve tema yapılmıştır teşekkürler.
1 adet daha wordpress işi yaptırıldı.
Arkadaş hızlı bir şekilde işi bitirip teslim etti teşekkür ederim
Wordpress işi Teslim edildi
Arkadaşa bir adet iş verildi. Özü sözü bir birisine benziyor. Başlamadığı işe başladım şunu yapıyorum bunu yapıyorum vs.. deyip oyalamıyor. Yalan konuşmaması hoşuma gitti. İnşaallah hayırlı olur.
Arkadaşla Wordpress Kurulumu İçin Anlaşılmıştır..
Bir adet iş verildi teslim edilmesi bekleniyor kolay gelsin
İş verildi teslim edilmesini bekliyorum
Ücreti yolladım kurulum bekliyorum.
Şuan işimi yapmakta muazzam bir çaba ve sabır göstermekte. Eline koluna sağlık üstadım. İşçiliği 1.sınıf.
Dürüst ve temiz bir arkadaşımız. İşini hakkı ile yapan iyi bir insan teşekkür ederim.
Uzun zamandan beri beraber çalıştığım güzel insan. Hayırlı işler diliyorum
WooCommerce Tema kurulumu için iş verildi.
Wordpress tema yaptırıldı, sağolsun arkadaş çok ilgili birisi gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz.
Çok ilgili bir arkadaş bugün çalışmaya başladık .
iş teslim alınmıştır ilgisi için teşekkür ederiz
tema düzenleme içerik ekleme ve bir çok işlem yaptırıldı. ilgili bir arkadaş tavsiye ediyorum.
Bu İkinci İş Yaptırışım Herşey için Teşekkür Ederim Deneyimli İşine Sağdık İstediğim Şekilde Harfiyen yapan Arkadaş aLLah Razı oLsun.
Arkadaş site taşıma işini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi, hemde hostingin problem çıkarmasına rağmen sabırla iş yaptı. Bir sonraki işte görüşmek dileğiyle bol kazançlar dilerim.
Wp site taşıma işi yaptırıldı.
Zafer arkadaşımızla 2. 3. işimiz olacak sanırım işinde gayet uzman bir arkadaş 1 iş daha verildi. Kolay gelsin
1 adet iş vericez işallah teşekkürler: Dönüş bekliyorum whatsapp
Işinde sağdık cok ilqili allah razi olsun hocam verdiqim her isi en quzel sekilde yapip teslim etti cok tskr
arkadaşla site düzenlemsi için anlaşıldı sonuç bekleniyor
Türkçe sorunu yaşadığımız sitemizi başarıyla Türkçe haline getirdi.
Böyle sabırlı insanların bu işleri yapması gerçekten güzel ne kadar saçma sorular sorulsa da çok güzel cevaplar veriyor ve işini tam hatta fazlasıyla yaptı ellerine sağlık
Zafer beyle bir tema için Infinite Scroll (Sonsuz kaydırma) özelliği için çalıştık. İlk etapta "tüh, istediğimiz gibi olmuyor" endişesine kapılsak da, devam eden süreçte hızlı bir çözüm üretmeyi başaran Zafer bey kendi istediğimizden de güzelini bize sundu. Aynı zamanda sitemizin Wordpress konusunda sahip olduğu eksikler için de bizi bilgilendirdi. İnşallah, yakın bir zaman zarfı içerisinde tekrar çalışma yapacağız.
Çalışmalarınızda başarılar, bol ve bereketli kazançlar dilerim.
OneSignal Push Bildirim Aboneliği Yapıldı Çok Başarılı Bir İş Çıkardı Bu 4. İş yaptırışım Her İşinde BaşarıLı Temiz Bir Teslimat Gerçekleştirdi KendiLerine Çok Teşekkür Ederim.
Sitemi kendisine yaptırdım.Oldukça zor bir tema olmasına rağmen üstesinden geldi ve sorunsuz bir şekilde teslim etti.Ayrıcada sabrından dolayı teşekkür ediyorum.Bol kazançlar.
Web sitemizin çalışması için arkadaşa sipariş verilmiştir
Web sitemizin anahtar teslimi için iş verildi.
arkadaş işini güzel bir şekilde teslim etti
Web site Wordpres kurulum ve tema yapımı siparişi verilmiştir..
2 Site taşıma işi yapıldı,
Söz verildiği gibi, zamanında ve eksiksiz...
Teşekkürler.
Arkadaşa bir tane iş verildi, samimi iyi bir arkadaş işi hakkıyla yapacağına inanıyorum, referansları gayet takminkar.
Tema düzenleme ve türkçeleştirme hakkında fiyatları öğrenebilir miyim ?
Telefonda görüşülüp iş verildi... Tamamlanması bekleniyor..
iş anlaşması sağlanmıştır teslimat bekleniyor
arkadaş ile çalıştık güvenilir birisi güzel iş çıkardı teşekkürler hocam
Arkadaştan
site hızlandırma, google page speed skorlarının yükseltilmesi,
site içi seo hizmeti aldım işinde gayet başarılı ve işini özveri ile yaptı. Sitemin hızlandığını görmek harika
Merhaba,
Zafer'le mevcut sitemin yeni temaya ve yeni hosting 'e geçirilmesi için çalıştık. Çok çalışkan, sabırlı ve konusunun hakimi yetkin bir arkadaş.
İşimin her detayıyla özenle ilgilendi ve beni de geçiş konudunda hızlandırdı sağolsun.
Bu tarz arkadaşlarla çalışmak memnuniyet verici. Çok daha başarılı işlere imza atar inşallah
Selamlar,
Wordpress işlemleri için anlaşılmıştır teslim edilmesi bekleniyor
Açık söylemek gerekirse benim gibi kaprisli ve ince eleyip sık dokuyan birini sabırla dinleyip istediklerimin fazlasını yapan bir arkadaş 2 nci sitemide düzenleyip her şeyi ile dört dörtlük teslim etti tüm işlerinizi güvenle teslim edip arkanıza yaslanın
arkadaş işini güzel yapıyor sağolsun kırmadı ekstra 3 5 ayarıda ricamız üzerinde yaptı
işinin ehli tema yı hem türkçeleştirdi hemde birebir kurulumunu yaptı yakında yine çalışcağım kendisiyle
Silinen Wordpress konuma ait mutlu müşteri yorumları
wordpress düzenleme yaptırıldı işinde çok iyi birisi
Çalışmaya başladık ilgili bir arkadaş
İş verilmiştir. Ekim ayına kadar teslim edilmesi bekleniyor.
iş verilmiştir. 7 gün içinde teslim etmesi bekleniyor.
İş verildi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Wordpress SEO işi yaptırıldı başarılı bir arkadaş
Wordpress düzenleme işi verildi
iş verildi sorunsuz olarak alındı
ilgili bir arkadaş...
işini çok iyi yapan birisi çok tşk ederim kendisine..
1 adet detaylı kurulum yaptırıldı..
Kurulum yaptırıldı. Memnun kalındı. İlgili bir arkadaşımız sağolsun.
Bir adet wordpress tema için ücretin yarısı yatırıldı ve iş verildi. Teslim edildiğinde kalan ödemeyi yapıp yorumlarımı burada paylaşacağım
Arkadasa is verildi teslim etti tsk ederim
iş verildi hızlı bir düzenleme yaptırdım
tema düzenleme işlemi yaptırdım gayet memnun kaldım
iş verildi sonuç bekleniyor
1 adet kurulum işi için anlaşıldı. Ödeme yapıldı. İlgili ve sabırlı bir arkadaş. Acemice sorularıma sıkılmadan cevaplar verdi
1 adet wordpress kurulum ve ayarları yaptırıldı. Oldukça ilgili ve sabırlı. Teşekkür ederim.
28 adet WP Kurulumu yapırıldı sorunsuz iş teslımatı yaptı teşekkürler kardeş.
İş başarıyla gerçekleştirildi.Çok ilgili ve işini temiz yapan bir arkadaş kendisine teşekkür ediyorum.
kendisi ile düzenleme karşılığında anlaşıldı. ftp ve panel bilgileri verildi. pazar cep bank ödemesi yapılıp işe başlayacaktır. şimdiden teşekkürler.
anahtar teslim iş yapıldı eline sağlık arkadaşım teşekkürler..
Wordpress site hızlandırma, pagespeed skoru ve tema işlemleri yaptırıldı.
Kendisine tema editleme işi verildi.
Site taşıma işi verildi.
Layıkıyla teslim etti. Teşekkürler.
1 işlem için anlaştık 2 sitede bir çok çalışma yaptık. İlgili, güvenilir, işini bilen bir arkadaşımız. Teşekkürler.
tek sayfa düzenlemesi için anlaşıldı bilgiler verilip ödeme yapıldı şimdiden teşekkürler,
taşıma ve genel wp işleri yaptırıldı
Çok eskiden beri çalıştığım bir arkadaş tereddütsüz verebilirisniz işinizi.
Siteye 301 Attırdım çok ilgiliydi
wordpress site taşıma işi arkadaşa verildi
arkadaşa çok teşekkür ederim dakika dakika rapor verdi çok anlayışlı yardımcı bir arkadaş sorunsuz olarak iş tamamlandı teşekkürler
Demirbasajans.com SEO firması olarak, kendisine sitemizin web tasarım ve düzenleme işlerini verdik kendisi tüm verdiğimiz işlerden eksta olarak verdiğimzi işleri bile yılmadan usanmadan yaptı ve profesionel bir site haline getirdi sitemizi tüm web tasarım işleri olan arkadaşlara gözü kapalı güvenebileceğinizi garanti ediyorum. işimizi anahtar teslimi yaptı teşekkür ederiz emekleri için
Kendisi ile 2 site için anlaşıp önödeme yaptık teslimat bekliyoruz.
Kendisiyle ilk kez çalıştık, devamında ne zaman wordpress işim çıksa ulaşacağım ilk kişidir. Sonsuz güvenebilirsiniz +
"Anahtar Teslim" paketi için anlaşma sağladık, telefon üzerindeki açıklayıcı ilgi alakaları için çok teşekkürler. İş bitimini sabırsızlıkla bekliyorum.
Kurulum ve tema düzenleme işi verildi hızlı bir şekilde teslim etti tşkler
arkadaşa taşıma tema vb iş verildi teslim etti. ayrıca hosting hizmetiden alınmıştır. teşekkürler
Arkadasla gorustuk ilgili ve kurumsal kimligi ile guvenli konustuk.Isimizin ayrintilarini kendisi ile gorustuk.Bittikden sonrada referans amacli yazicam.
Saygilarimla
İşlemler tamamlandı. ilgili ve sabırlı bir arkadaş sağolsun saatlerce tek tek her şeyi anlattı saatlerce konuştuk kendisiyle bir kaç kere. Eksiklerimizi tamamladı reklam işlerini de hediye etti. Şimdi beklemedeyiz faydalarını göreceğiz işlemlerin.
Tema editleme .vs işleri verildi . iş başlangıcı için kapora verildi onu bekliyoruz
Anlaşma yapıldı iki taraf içinde hayırlı olsun.
Anahtar teslim wp site yaptırdık, gayet güzel bir iş çıktı. Düşünenlere öneririm.
Konuştuklarımızdan fazlasını yapan bir dediğimi iki etmeyen tecrübeli ve deneyimli bir arkadaş çalismak isterim
anahtar teslim iş yapıldı arkadaş güvenilir.
Sitemizdeki bazı hataları sorunsuz bir şekilde halletti. Çok kibar ve beyefendi birisi. İşin uzmanı. Rabbim işini, gücünü denk getirsin kardeşim.. Selamlar..
Wordpress işi verilmiştir.
WordPress tema giydirme işi verilmiştir. Beklemekteyim. İyi çalışmalar.
Whatsapp üzerinden destek veriyor musunuz oradan yazdım size?
WordPress hosting taşıma işi verildi, çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.
Wp site kurulum anahtar teslim iş verildi. Hocam ilgili sağolsun
İşi teslim aldım ellerinize sağlık
iş yaptırıldı çok memnun kaldım
İş yaptırıldı, teşekkür ederim.
wp edit işleri yaptırıldı.
Kendisi uzun soluklu bir projede Wordpress konularında yardımcı oldu Arkadaşı Tavsiye ederim Çok teşekkürler güzel işler çıkarttık Çıkartmaya devam edeceğiz.
Woocommerce'ta amerika'da bi arkadaşa site yapacağız, eyalete göre farklılaşan vergi yapısı varmış. Bu konuda ücretli destek olabilirseniz çözüm önerinizle birlikte pm atın lütfen. Hızlıca çalışmak istiyoruz.
Wordpress editleme işi yapıldı. Teşekkür ederim. İstediğim gibi düzenledi sağolsun.
Wordpress işi yaptırıldı, gayet özverili ve başarılı ve Bilgili arkadaş sagolsun
Eklenti Ve Seo işi verildi teşekkür ederim kendisine.
3.sefer arkadasla çalıştım wp edit isinde güvenlidir ve bilgilidir hayırlı satislar
site yaptırıldı,çok hızlı teslim etti gayet profesyonel hizmet,teşekkürler
Merhaba 28.11.2020 saat 14:42 ödeme yapıldı ve iş verildi. Teslimat bekleniyor. Hayırlı İşler.
Çalışmamız Başarılı Bir Şekilde Tamamlanmış Olmasına Rağmen Dün Akşam Özelden Mesaj Atıp Yaptıkları İşin Düzgün Çalışıp Çalışmadığı Sorduklarında, Sanki Yurt dışından Hizmet Almışım Gibi Hissettirdiler. Çok Teşekkür Ederim Mert Kardeşim. Bu Sektör Sizin Gibi İşini Düzgün Yapanlar Sayesinde Daha da Gelişerek Büyüyecek.
Wordpress "Türkçeleştirme" işi verildi. Ödeme yapıldı
Ben Zafer Hocam ile iki kez çalışma şansını yakaladım. Son derece titiz ve hızlı bir biçimde çalışma yaptılar. Wordpress ile ilgili gözünüz kapalı çalışma yapabileceğiniz bir arkadaş. Ben Kendisine çok teşekkür ediyorum.+++++
Hocam taşımada ve optimizasyonda yaptıklarınız için çok teşekkür ederim. İnanılmaz hızlandı site, ellerinize sağlık
2 adet wordpress site içi optimizasyonu yaptırıldı.
Site hızı fark edilir şekilde hızlandı.
Arkadaşa teşekkür ediyorum ellerine sağlık.
Hiç düşünmeden çalışma yapabilirsiniz Zafer Hocam ile ne zaman çalışma için iletişime geçsem en kısa sürede iletişime geçerek probleme anında müdahale ederek sorunu hemen gidermesi gerçekten çok güzel 👍
1 wordpress sitesi için whatsapp üzerinden iletişime geçip çalışmaya başladık. Devamı da gelir inş.
Benim için sıkıntılı bir günü hızlı bir şekilde kabul olmaktan çıkardı arkadaş sağolsun. Ellerine sağlık
Bu güne nazaran daha ufak çaplı bir iş için de ayrıca anlaştık.
Wordpress Tema Türkçeleştirme yaptırıldı. Arkadaş gayet ilgili kısa sürece yardımcı oldu
Sıkıntılı bir temanın kurulumu yaptırıldı, çok güzel iş çıkardı, teşekkür ederim.