Alıntı:
MehmetAlp Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun, sistem güzel fakat modası geçti bu sitelerin. Alan adı da iyi değil bence  yine de hayırlı olsun.. |
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Evet alan adı çok yaratıcı değil fakat 3 sene önce aldığım ve boş duran bir domaindi. Seo açısından iyi olacağını düşündüğüm için bari webmasterlar sitelerini ekleyerek yararlansınlar diye düşünerek açtım. Zaten Digg olma gibi bir çabamda yok bu saatten sonra heleki Türkiye'deki bu sistemin en büyükleri tümüyle spam'la dolduktan sonra
Alıntı:
habib_mx_tr Nickli Üyeden Alıntı
Kod: <a href="http://h4bib.blogspot.com" target="_blank" rel="nofollow">H4BiB</a> Hayırlı olsun, umarım tutar. Fakat nofollow olması link kasan kitleyi çekmenizi engeller. |
Asıl amacım Nofollow'suz vermekti linkleri "Yeni Gelenler" sayfasını kontrol etmemişim ben orasıda Nofollow'suz veriyor zannediyordum anasayfa'da nofollow olmadığı için. Kaldırdım yeni gelenlerden de nofollow'u

Teşekkür ederim size de yorumunuz ve tavsiyeniz için.
Bütün Linkler Nofollow
'suzdur bundan sonra
Alıntı:
ibodnmz Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim.Güzel bir çalışma olmuş.Özellikle link çıkışlarını no followsuz şekilde yapmanız bizlerin daha çok faydasına bir çok sitede link çıkışları kendi siteleri üzerinden ve no follow o yüzden bizlere backlink anlamında katkısı olmuyor.
Teşekkürler. |
Ben de teşekkür ederim yorumunuz için. Öncelikli amacım webmaster'ların yararlanması zaten. Umarım spam'a dönmeyen güzel bir sistem olur hepimizin yararlandığı.