MensuR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ,
Direk konuya gireyim . Zaten 2 aydır açık olan bir serverim var benim , çok şükür iyide bir kitlemiz var . Eh bize yetecek kadar satışda yaptık Şimdi biraz daha atılım yapma zamanı benim için
Öncelikle 2 aydır açık diyorsun bir kanıt yok derseniz buyrun ;
IP:login.devilmorgan.com
Eğer pvp'den anlayan varsa sıralamaya veya oyun içerisinde birine pm attığında gerekli cevapları alacaktır . Şimdi oyunu bilmeyenler için hedefimi yazayım . Bu oyunda savaş 2 alanda yapılıyor Andream ve Colony Zone . Benim şuanda aktif olan serverim Colony Zone serveri , eğer sponsorluk sağlayabilirsem birtanede Andream serveri açıcam . Burada hedeflediğimiz 2 alandada kullanıcı çekmek ve ileride tek çatı altında birleştirmek . Umarım kendimi ifade edebilmişimdir .
Beleşe iş olmaz kardeşim diyecekseniz ; İlk 1-2 ay satış beklemeyin . İlk 1-2 ay satış " imkansızdır " ilk önce bir güven oturmalı server düzene girmeli
İlk 1-2 ay size sağlayabileceklerim sadece reklam olur
Şimdilik bu kadar yazayım sorularınız olursa görüşürüz veya konu altından cevap veririm

Şuan kullandığım makina ;
2 gb ram
Q9300 2.50ghz
10-20mbit arası değişen upload değerleri .

Yüzsüzlük olmazsa sizden istediklerim ;
Tabiiki bir makina - Kesin gerekli
Bir domain - Şart değil , olmasada olur olursa daha iyi olur sadece
Domain üzerine kurulacak küçük bir forum
- Şart değil , olmasada olur olursa daha iyi olur sadece

isteklerini aylık 150 TL den sağlarım , Şart değil, olmasada olur olursa daha iyi olur sadece
Domain 16 TL sağlarım Şart değil, olmasada olur olursa daha iyi olur sadece

Be günlere kaldık be şart değil bügünleri gördük ya ne hale geldi piyasa ama görmesek daha iyi olurdu