Merhaba arkadaşlar reklam affiliate sistemlerinde bir kampanya düzenledim fiyatlarda biraz indirime gidiyorum. Özel yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen yeni fiyatlarımı duymak için benimle iletişime geçsinler.Aklınıza gelen her türlü reklam affiliate sistemini yazabilirim. Bu konuda bilgili ve tecrübeliyim.

Piyasada olan ya da olmuş bir çok reklamcının script'ini ben yazdım. Gerekli refaransları verebilirim...

Script hakkında her türlü sorun'a, bug'a karşı 1 - 2 ay'a kadar destek verilecektir.

Kodlama yaparken hem iç optimizasyon hem de veritabanı optimizasyonu kesinlikle önem verdiğim önemli noktalardandır.Kullanıcınında kolay tasarım değiştirebilmesi ya da bir şeyleri kolay ekleyip,düzenlemesi açısından kendi template motorumu kullanarak kodlama ve tasarım bölümünü ayırıyorum.

Ayrıca bir script yazıp toplu satış yapmayıda düşünüyorum.Eğer bana toplu satılan bir script alabilirim diyen olursa bunları not alırım belli sayıya ulaştıktan sonra toplu satmak için bu kişiler için yazabilirim.Reklam için de tecrübesi veya bilgisi olmayanlar endişelenmesin her konuda yardımcı olabilecek bilgiye ve tecrübeye sahibim bu konuda gerekli bilgilendirme isteyenler için yapılacaktır.

Bana script yazdırmak, fikir almak ya da diğer reklam affiliate konularıyla ilgili ulaşmak için 0555 967 60 21 numaralı telefonu arayabilir ya da çağrı bırakıp benim sizi aramamı sağlıyabilirsiniz.Msn ile ulaşmak isteyenler ise profilimden adresimi alıp ekleyebilirler..