Bu konuyu neden aciyorum ?
Amacim satis degil,
KuazaHaber temasini kullanan arkadaslari bilgilendirmek ve yeni guncellemeden haberdar etmektir.
** Bundan sonra hicbir guncellemeyi ben yapmayacagim dosyalari hazirladim, lisansi olan kisilere gonderecegim ve kendileri yapacaklar. Yapamayacak olan kisiler guncelleme icin 10 euro odeme yaparak bana yaptirabilirler.
** 1 Aylik guncelleme hakki biten kisiler 30 euro vererek yeni dosyalara sahip olabilirler ancak.
** eski versiyonu kullananlar 10 euro fark odeyerek yeni dosyalara sahip olabilirler..
** Bu guncellemeden sonra Artik ucretsiz destek hizmetim bitiyor, kucuk detaylar yada sorular disinda, duzenleme, yenileme, problem cozme islemlerinde sorunun buyuklugune gore ucret talep edilecektir.
** Kuaza ucuz isler yapmaz o yuzden basit isler icin p.m atmayi ve msn eklemeyide birakin lutfen
Tema dosyalarinin fiyatini merak edenler icin yaziyorum: 69 euro Merak edenler icin birde demosunu koyalim: Kuaza Haber Demo site Yenilenenler ve Eklenenler:
**
yorum sistemi komple yenilendi
** Yazar Blogu komple yenilendi, Artik adminden yazarlarinizin ID lerini girdiginizde blogda otomatik son yazisi ve resmi cikacak.
** Haberin altinda (yorum kisminin altinda) o haberin kategorisine ait son yazilar listelenir.
** Sag taraftaki 1 reklam 10 reklama cikartildi, artik 10 adet reklam ekleyebileceksiniz sag tarafa.
** Gereksiz ajax kisimlar cikartildi (bunun sebebi siteyi gec aciliyormus gibi gosteriyor ama oyle bisey yok aslinda)
** 404 hata sayfasi duzenlendi
** resim ve video galeri kategori dosyalari duzenlendi (elden gecirildi)
** Gereksiz fazla dosyalar silindi.
** Kurulum, guncelleme ve kullanim icin bir klavuz eklendi.
** Reklam alanlari adminden ayarlaniyor sag taraftaki reklamlarda dahil.
///
Soru, gorus, elestiri, kufur, tartaklama, slogan atmak icin bu konuyu yada p.m sistemini kullanabilirsiniz