aslında bu sistemi yasin bey (webarısı) ile 11-12 ay önce düşünmüştük aslında güzelde fikirdi ancak fırsat olmamıştı, tebrik ederim gerçekten orjinal bir proje
siteye geldiğimizde rc2 için çok fazla temanın varolmaması eldekilerin yetersiz olduğunun düşünülmesi konusunda güzel bir yanıt olmuş tema siteye oturmuş. sitenin sadeliğini bozmamanızı tavsiye ediyorum ayrıca
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=346 (trader) bu moduda kurmanız ve karmayı açmanız yarar sağlayacaktır. sonuçta site üzerinden insanlar birbirleri ile ticaret yapmak isteyeceklerdir.
birkaç arkadaş konu kas veya post attır felan demiş ben tavsiye etmiyorum en kaliteli içeriği organic içerikle sağlayabilirsin bunun için hostcu arkadaşları teşvik etmek gerekiyor ayrıca sitenin "ucuz host" "ucuz reseller" "ucuz windows host" gibi kelimelerde üst sıralarda sırlanmasını sağlayabilirsen alıcı arkadaşlarında uğramasını sağlarsın başlangıç için özgün 50-60 hosting ve webtasarımı üzerine makale yazman veya yazdırman yeterli olacaktır.
başarılar diliyorum