estagfurullah. kusura bakmayın. ben sadece lé café yi duyup ezberlemenize fakat ne hikmetse tarih ve hukukla yan yana gelmemenize bir atıfta bulunmuştum.
Orda yazdığım şey tamamen alıntılamış olduğum mesaja yönelikti ve konuyla ilgili değildi.Oysa sizin başka bir yerinizden anladığınız, hatta algınızla tek tek seçip kendi basit düşüncelerinizle harmanlayıp ortaya sunduğunuz ve banamal ettiğiniz fikir kesinlikle sizin hayal ürününüz.
Böyle ben bilirim havalarında gezip sağa sola gereksiz sataşmak yerine önce yazılanı okumayı deneyin.İlk satırı okuyup gerisini tahmin etmekle olmuyor bu işler.Yazdığım mesajın sizin yorumunuzlaa yaakından uzaktan alakası yok.Saçma sapan bir yorum yazmışsınız benim mesajıma.Bu ne biçim bir mantalite anlamadım yaa nerenizle okuyorsunuz acaba yazılanları merak ediyorum.İnsanı kızdırmak işte bu kadar kolay.Hiçbir şey bilmeyen ama biliyormuş ayağına yatanlardan nefret ediyorum.
Sizin bildiğiniz tarih de hukuk da ne alakaysa artık beni ilgilendirmez.Kimseyi ilgilendirmez.Siz önce okumayı öğrenin.Sonra hukuk ve tarihe sıra gelir üzülmeyin.
Yazdığımız yorumların böyle çarpıtılması ve sonra bu şekilde bize saldırılması hiç hoş değil.Durduk yere kutuplaşıyorlar bir de üstüne üstlük hiç tanımadıkları insanlar hakkında oralarından buralarından bir şeyler uyduruyorlar.Pes vaallahi sizin düşünme stilinize gerçekten pes.Beyinle mantık tatile çıktı herhal.Ortalık sadece boş konuşan dillere kaldı.Onlar da böyle sağa sola sataşıp ego tatmini yapıyor.
Bilgisayar başında efeleneceğinize çıkın da meydanlarda efelenin.Bize sökmüyor bu tavırlar zira tokuz yeni yedik