Çok hoş olmuş ama gözle görülür bi eksik var yada ben göremedim, site içi arama yok sanırım

Ayrıca içerik botla çekiliyor sanırım, bikaç deneme yaptım indirilmiyor dosyalar,
Örnek link, bu sorunlara baktıktan sonra pm atarsanız sevinirim, incelemek istiyorum.
iniyor dosyalar arkadasim, ayrica Driverlari cekmeye zamanim olmadi ama ben DLL'lerin hepsinin yedegini kendi FTP'mede cektim birde, boylece botda bir sorun vs olursa, direk benim FTP'mdeki dosyalari isleve koyabiliriz. Botlarin ikiside garantilidir. istenirse birde etiket botu verebilirim dll-indir.com ustundeki etiketleri cekebilecek.
Indiriliyor ama cooooook uzun suruyor

guzel bir site bende almaya dusunurum.
Admin demosunu alabilirmiyim
ordaki zamani isteginize gore ayarlayabilirsiniz.
admin demo alabilirmiyim.ve son fiyat
malesef admin demo veremem, yetkileri kisitlayacak yeterli zamanim yok.
*admin demosu basittir ancak reklam alanlarini vs panelden duzenleyebilirsiniz, isinizi gorecek kadar gayet yeterli bir admin panelidir. eger istediginiz basit ozellikler olursa eklerim fantaziye kacmadan.
Sabah baktığımda sayfa bulunamıyordu sorun ondanmış demekki, yönlenen sitede sorun varmış
evet dosyalar sorunsuz merak etmeyin. aciklama yaptim.
+botlarin calisma mantigi guzeldir, onuda konuya ekleyecegim bu aksam. (saat suan 12.03 burda, yani 8 saat sonra fln eklerim. )
ilgileniyorum son fiyat için pm atınız lütfen teşekkürler
son fiyat 400$ site + script komple tum haklariyla. istege gore 3-5 duzenleme ucretsiz yapilir. PM atarim aksam. suanda koleje gitmem gerekiyor.
Not: yeni eve geciyorum depozit odicem o yuzden satiyorum aceleyle,
eger bir v2 yaparsam, ki sanirim yapicam cunku cok guzel bu driver-dll siteleri legal icin. bunu alan arkadas(lar)a yeni botlari ve ozellikleri ucretsiz entegre edicem
simdi 40$'dan kim almak ister, komple tum haklariyla scripti 300$'a dll-indir.com haric kim almak ister? (dll-indir'in scripti kullanmaya hakki devam edecektir.)
dll-indir.com ile birlikte siteyi + scripti 400$'a kim almak ister?
bunu belirtinde elimden cikarayim ona gore