Bakın sizin yapmadığınızı ben yapayım:

Alıntı
Hemen indirin ve hemen kullanmaya başlayın, iframelerden kurtulun.

Merhaba arkadaşlar, php ve mysql ile sitelerin anasayfalarını iframe var mı diye kontrol eden bir script yazdım. Girilen siteleri veritabanında tutuyor ve talep ettiğinizde tek tek kontrol ediyor.

Şimdilik çalışacak şekilde yazdım, ancak değerleri fikir ve görüşlerinize göre geliştirmeye devam etmek istiyorum. İsteyen herkesin indirmesi için dosyalar şifresizdir, herhangi bir şekilde üye olmanıza gerek yok, hemen indirin ve hemen kullanmaya başlayın, iframelerden kurtulun. Bir kusur veya hata görürseniz bildirmekten çekinmeyin.

Temel mantığı şöyle; parola ile korunan bir sayfamız var, burdan site adreslerinizi giriyorsunuz, bunlar veritabanına kayıtlanıyor. Script girdiğiniz sayfaları curl ile kontrol ediyor, iframe kodu arıyor. Elbette tüm sayfaları tarama yetisi yok, sadece girilen sayfayı kontrol ediyor, ama ilerleyen zamanlarda bir örümcek gibi sayfadan sayfaya otomatik atlatmayı düşünüyorum.

* rapidshare'den indirin: iframebulur.zip

* benim siteden indirin (üyelik gerekiyor): http://forum.amd-vs-intel.com/showth...?p=825#post825
Not: İndirdiğim dosyayı sildim.