Evet Arkadaşlar Benim kendi tarafımdan düşündüğüm ve dextroid ile beraber
uyguladığımız bir seo çalışması bu.

Şimdi bir oyun indir me sitesi için seo ayarlarını duzelıyecegim ben sizlerde kendi sitelerinize göre ayarlamalar yaparsınız.
Sitemın eski seo sekli ve yenisi..
Eskiden temanın Header php sine şu işlemleri uygulardık.
Eski Hali
<title>
<?php wp_title(''); ?> Oyun indir Oyun download Oyun yükle
</title>
<META NAME="Keywords" CONTENT="<?php wp_title(''); ?>  , oyun indir , oyun download , oyun yükle , bedava oyun indir ">
<META NAME="Description" CONTENT="<?php wp_title(''); ?>  "> Bedava full oyun indir yükle download
E Hal böyle olunca istenilen hedef kelimeleri yakalıyamıyorduk.

Ben aynen şu şekilde bir işlem uyguladım üç sitemde % 100 hitim arttı

bütün işlemin asıl püf noktası

Bir genelde temalarda header.php bu kodla çağırılır <?php get_header(); ?>
ve hemen hemen her wp temada bu kod archive.php single.php index.php page.php

şimdi yeni title descprition keywords ayarımızı yapalım.

1. Ana index şablonunda bu kodun <?php get_header(); ?> yerine head.php mizin bütün kodlarını kopyalıyoruz. ve oyun indirme sitemiz için ayarlarımızı yapıyoruz
ve hedef kelime descprition keywordslerimizi tamamen elle giriyoruz.

<title>
Oyun indir Oyun download Oyun yükle
</title>
<META NAME="Keywords" CONTENT="oyun indir , oyun download , oyun yükle , bedava oyun indir">
<META NAME="Description" CONTENT="Bedava full oyun indir yükle download yapa bileceğiniz ücretsiz blog
sitemizin ana syafasında olacak title keywords desprition larımızı ayarladık.

2. Katagorilerimiz için görünecek title keywords desprition ayarlarımız
Archive.php mizde bu kodun <?php get_header(); ?> yerine head.php mizdeki tüm kodları yapıştırıyoruz ve başlıyoruz descprition keywords title ayarlarını yapmaya.
<title>
<?php wp_title(''); ?> Katagorimizde Bedava Full Oyunu indir download  yükle
</title>
<META NAME="Keywords" CONTENT="<?php wp_title(''); ?> ,   <?php wp_title(''); ?> indir , <?php wp_title(''); ?> yükle , <?php wp_title(''); ?> download , <?php wp_title(''); ?> bedava indir">
<META NAME="Description" CONTENT="<?php wp_title(''); ?>  Katagorimizde Bedava Full Oyunu indir download  yükle me imkanı sunuyoruz ">
katagori arşivimizin title kwywords desprition ayarlarını yapmış olduk.

3. Wp mizde oluşturduğumuz sayfalarımıza title keywords desprition ayarlarını yapalım page.php de <?php get_header(); ?> bu kodun yerine header php mizdeki tüm kodları yapıştırıyoruz.
<title>
<?php wp_title(''); ?> sayfamızdan ücretsiz üyeliksiz yarar lanabilirsiniz
</title>
<META NAME="Keywords" CONTENT="<?php wp_title(''); ?> , oluşturdugunuz sayfalara ne türetmek istiyorsanız ">
<META NAME="Description" CONTENT="<?php wp_title(''); ?>  sayfalarınızda görünecek descprition ">
4 En önemli kısım single.php Tekil yazı şablonu yani wp mıze ekledıgımız postlarımızın keywords title descprition ayarları single.php de <?php get_header(); ?> bu kodun yerine header php mizdeki tüm kodları yapıştırıyoruz.
<?php the_title(); ?> bedava full oyunu indir yükle download kurulum crack yamaları hileleri 
</title>
<META NAME="Keywords" CONTENT="<?php the_title(); ?> , <?php the_title(); ?> indir, <?php the_title(); ?> download , <?php the_title(); ?> yükle , <?php the_title(); ?> yamaları , <?php the_title(); ?> hileleri , <?php the_title(); ?> kurulumu , <?php the_title(); ?> crack ">
<META NAME="Description" CONTENT="<?php the_title(); ?>  oyunu indir yükle download linkleri crack kurulum yama hile bilgileri  ">
single.php ayarlarını yaparken bu kod <?php wp_title(''); ?> yerine bu kodu <?php the_title(); ?> kullandım buda title keywords ve descpritionda roguo işaretinin çıkmasını önlemiş oluyoruz .

Umarım anlata bilmişimdir. bu sayede sitemizin her sayfa katagori postumuz ve ana index şablonumuza ayrı ayrı title keywords descprition ayarlamış oluyoruz böylece her sayfamızda sabit üretilen metalarla sınırlı kalmıyoruz.
Ayrıca sims 3 oyununu eklerken başlıgına Sims 3 full indir yükle diye eklememe gerek kalmayıp sıtemde daha guzel bır gorunum oluşmustur bu sayede sadece post atarken başlıgıma oyun adını yazıyorum sims 3 daha güzel bir görünüm sağlıyor.

ÖNEMLİ NOT ALINTI DEĞİLDİR.
TARAFIMDAN UYGULANMIŞ VE HEDEF KELIMEMDE DAHIL SIRALAMAM YÜKSELMESİNE NEDEN OLMUŞTUR.