sorunu ben yanitlayim böyle bir projeye 15bin ytl'leyle girmeye karar vermiştim, yaptiğim doğru analizler sonrasi vazgectim.
öncelikle ''haber'' kelimesi icin seocuya ödüyeceğin miktar aylik minumum 300 ytl'den basliyor 3bin ytl'ye kadar cikiyor.
Yazdiracağin script'in en az fiyati 1500 $'dan basliyor dandik bişi istemiyorsan.
ben ilk sayfaya haber sitesi cikaripda orada tutundurabilen seo'cu görmedim. en iyisini ismini hatirlamadiğim birincikuvvet haber sitesinin seo'cusu yapti oda 1 ay gibi bir süre zarfi kaldi ana sayfada sonra kendini 5. sayfada buldu. fakat gelecek zaman zarfinda 1. sayfada yer edinceğini düsünüyorum o arkadaşin.
İha, DHA v.s gibi ajanslara üye olcaksin buda aylik sana 500 ytl gider demektir.
Ajanslara üye olmaklada bitmez bu iş icin eleman caliştirmalisin yada kendin yapmalisin cünkü o ajansda cikacak haberi senin gibi onlarca site yayinlicak bu haberinde bi özelliği
kalmicak.
haber kelimesinde ilk sayfanin en alt sirasinda 10 - 14k arasi hit var bu hit için dökdüğün bu kadar paraya değermi? + ilk3ünü hayel bile edeyemiceğin bir rekabetli kelimede girmeni tavsiye etmem.
suanda 150 200k'larda olan ensonhaber'in sahibi bile reklam alamamaktan eski reklamlari cevirip duruyor gerisini sen düşün
** sonuç olarak sen bu sevdadan vaz geç derim.