Merhaba arkadaşlar son dönemlerde dikkatimi çeken konu firmaların şirketlerin bazı sorunları bir site yaptırıyorlar bazen milyarlar ödüyorlar ancak elde olan verdiği paranın onda biri etmeyen kalitesiz bir site.

Tam bu noktada ben devreye giriyorum Yaklaşık 5 senedir web işiyle uğraşıyorum genelde asp ile kodluyorum ancak ayrıca ajax ile siteyi görsel anlamda vazgeçilmez yapıyorm ve sitenin alt yapısına (mesela seo) zarar vermeyecek şekilde flashlar kullanıyorum flash slaytlar flash menüler gibi ajax formlar sayesinde iletişim istek tarzı şeyler daha hızlı kolay ve görsel anlamda mükemmel oluyor...

Ayrıca web 2.0 standarlarına uygun yapmaya çalışıyorum bu sayede gelecek teknolojiye ayak uydurduğunuzu ziyaretçi ilk bakışında anlıyor...

Ayrıca renkler grafikler görsel bunlar müşteri için önemlidir her sektör için belirlenmiş renkler görseller kullanıyorum...
Örn: Forex sitesi için Yeşil ağırlıklı bir tasarım güveni belli ediyor.
Tatil sitesi için mavi renk ağırlık bir tasarımda özellikle buz mavisi rahatlığı hisseddiriyor bunlar gerçekten önemli

Ayrıca Gelelim Fiyatlara

Fiyat benim için pek sorun değil önemli olan siz memnun olun gidipte bir site yaptırmak için milyarlar dökmeyin... Size en uygun fiyatı ayarlarız... Düşünenler Pm atsın

Benim Kariyerim
Uzun süre html ile alt yapımı geliştirdim sonra asp de güvenlik konusunda uzmanlaştım ayrıca mesleğim gereği photoshop konusunda profosyonelim ve flash biliyorum