Alıntı
İş "cagri999" Nickli arkadaşımıza 200 TL Karşılıgında verilmiştir. 10 Gün gibi kısa bir sürede bitireceğini bitirdikten sonra itrade işlemi gerçekleştirilecektir.
Açtıgımız yeni fotomodel ajansının sitesini yaptırmak istiyorum. Elimde Hazır olan CSS Tasarımımıza üzerine 1 Adet Logo yapılmak üzere sistem olarak ise aşağıda belirlediğim özellikle admin ve müşteri paneli yaptırmak ve bunu temaya giydirtmek istiyorum.
Müşteri Paneli özellikleri
1. Müşteriler bedava ve ücretli üye olunabilecek ( bu admin panelinden ayarlanacak)
2. Müşteriler üye oldugunda admin onaysız Panelinde gezinemicek.
3. Müşteriler onaylandıktan sonra ücretli ve ücretsiz belirlediğimiz mankenlerin katalog çekimlerine bakabilecek. ( örnek veriyorum X mankenin profiline Gold'lar bakabilir diye bir işaret tıkladıgımızda, Gold üye olan müşteriler X Mankenin katalog çekimlerine bakabilecek.
4. Müşterilerin para göndermeleri için Paypal ve Banka Havalesi gönderebileceği hızlı sistem
5. Müşteriler Erkek ve Bayan mankenlerin profiline yorum yazabilmesi veya önermesi, önerdiği zaman site footer'da ideal bayan ve erkek manken isimlerinin puan sisteminin gösterilmesi
Bayan Manken Panel Özellikler
1. üye resmi yükleyebilecekleri. ( 1 Resme kadar ücretsiz, 1 Resimden sonra ücrete tabii olabileceği bir sistem ( bu resim sayısını admin panelden ayarlamam lazım)
2. bedava ve ücretli üye olunabilecek ( bu admin panelinden ayarlanacak)
3. üye oldugunda admin onaysız Panelinde gezinemicek.
4. para göndermeleri için Paypal ve Banka Havalesi gönderebileceği hızlı bir bir sistem
Erkek Manken Panel Özellikleri
1. üye resmi yükleyebilecekleri. ( 1 Resme kadar ücretsiz, 1 Resimden sonra ücrete tabii olabileceği bir sistem ( bu resim sayısını admin panelden ayarlamam lazım)
2. bedava ve ücretli üye olunabilecek ( bu admin panelinden ayarlanacak)
3. üye oldugunda admin onaysız Panelinde gezinemicek.
4. para göndermeleri için Paypal ve Banka Havalesi gönderebileceği hızlı bir bir sistem
Admin Paneli
1. Müşteri, Erkek ve Bayan Mankenlerin özelliklerinin full kontrolünü yapabileceğim bir sistem.
2.
Ödeme bildirimlerini takip edebileceğim. güzel bir sistem istiyorum işte.
Alıntı
Neden Erkek ve Bayan Manken Panellerini ayrı istiyorum?
Müşteri girişi - Erkek Manken Üye girişi ve Bayan Manken Üye Girişi olarak 3 farklı olarak login olup hesaplarının farklı tutulması gerekiyor bu nedenle 3 farklı panel istemekteyim. Farklı bir önerisi olan varsa önerisine açığım.
Alıntı
Ödeme: itrader'i olmayanların İş bitiminden sonra
itrader'i yüksek olan Coderlerin %30'u peşin %70'i iş tesliminde
İstediğiniz tutarı ve işin sürecini belirtirseniz sevinirim. sistem Php olucaktır.
Lütfen uçuk rakkamlar söylemeyin. malum kriz var.[/U][/B]
Bu işe ayrılan Bütçe 1000-1500 TL'dir.!