KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örneğe laf yok güzel olmuş
Teşekkürler.

WebServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım benim siteleri dalga içine aldı Daha gelmedi ne yapıcam bilmiyorum
Dalgalanmada etkilenmemek veya olumlu etkilenmek önemlidir, gelişen ve değişen algoritmaya ayak uydurmak gerekmektedir.

Anybody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler Hocam..Yararlı bir Makale..Eline Koluna Sağlık
Güzel yorumunuz için teşekkürler

Z.YÜKSEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cenk hocam kaynak belirterek sitemde yayınlıyabilirmiyim ?
Tabiki Zeki

swatemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte budur, iyi bi oh çektim valla

MysticaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
örnekler güzel.. teşekkürler paylaşım için. .
Rica ederim.

esper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet gerçekten çok iyi bir analiz,
bu dalgalanmaları google botlarının güvenini kazanabilceğiniz çok hassas bir çizgi olarak değerlendirip lehinize çevirebilirsiniz ,
bir çözüm olabilirmi diye endişeye kapılıp siteleriniz üzerinde olağan dışı değişiklikler yapmamanızı, düzenli özgün içerik ekleyerek beklemenizi tavsiye ederim,
google bu şekilde sitelerinizin asıl amacının hit almak değil , insanları bilgilendirmek olduğunu anlayıp, gerçekten hakettiği yerlere getiricektir.
Haklısınız.

yusufffff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dalgalanma çok güzel
+rep
Dalgalanma hep var, dalgalandıkça yüzmeyi geliştirmek gerekir

Marlboro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgiler için teşekkür ediyorum
bazı kelimelerde ilk sırada olurken bir sonraki gün veya bir kaç gün sonra 3-4 sayfalarda buluyorum kendimi neden diye merak etmiştim örenmiş oldum ellerine sağlık hocam
Rica ederim, iyi çalışmalar.

webtahta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda büyük bir tsunami bitti dalgalanma diyemem
sitem bir gün 1.sayfada oluyordu bir gün 2.sayfa bir günde 5.sayfa baya zorladı beni ama sürekli aynı şekilde devam ettim.Şimdi 2.sayfada kaldım eski yerime yakın diye biliriz.Artık ilk sayfa için elimden geleni yapıyorum . Makale için teşekkürler.
Rica ederim.

SeoKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde bir cok sitem iyi kelimede ilk sırada ve 2 3 sıradaydı yüksek pr aldılar sonra 4 5 sayfaya düştüler bugunde baktım pr4 ten 2 ye 3 e düşen sitelerim var ne oluyo sizce düzelirmi eskisi gibi
Pagerank'e pek önem vermiyorum ve pr düşsün kalksın, önemli olan site kalitesi, kazanç, hit, markalaşma ve prestij.

webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel makale olmuş teşekkürler.
Rica ederim, iyi çalışmalar.