ben copy paste derken rakamlardan bahsediyorum arkadaşım rakamları copy paste etmişsin , makalendeki kelimelere bişey demişmiyim ?
Hayır madem kullandın bu sponsorları neden gerçek rakamları yazmıyorsun veya neden eleştiri yapmıyorsun şöylegeç ödüyor şöyle erken ödüyor şöyle bir kesinti yapıyor.
veya tıkların & gösterimlerin denemelerime göre %70 ini sayıyor veya çoğunu saymıyor.
Arkadaşım bak ben emeğe saygısızlık asla etmem senin şu uzun yazını gerektirecek birşeyde yazmadım biz ansiklopedik bilgilerden zaten bıktık burası makale bloğu değil biz burda realiteleri istiyoruz kim ne veriyo kaç oranda kesiyor % kaçını sayıyor reklamları nasıl , serverları göçüyomu şu kadar hitiniz olursa ortalama kaç lira kazandırıyor günlük vs vs
ansiklopedik bilgi zaten her yerde var ben kişisel olarak sana saldırı amacım yok yinede yanlış anlaşıldıysam emeğine saygısızlık olarak aldıysan bunu ben senden şahsım adına özür dilerim.
peki hocam realite konusunda haklısınız burasının bi paylasım platformu oldugunuda size hatırlatırım herkez istediğini paylasabilir soft reklam hakkında 1000 gosterime 1 lira veriyor % 35 inide vergi diye kesiyor demem de haksızlık olurdu.soft reklam her yerde dile getiriyor hitin kalitesine gore 1 lira ile 5 lira arası veriyoruz diye ben 2 lira ustune cıkamadım oda ilk zamanlarda bu kampanyaların populer oldugu zamanlarda ama olsun eger oyle soyleniyorsa o şekilde yazmak daha dogru olur gosterim oranı her firmada %80 oranındadır genelde 1000 gosteriminiz yaparsanız 800 sayar bu konuyu herkez bilir zaten. Ben bu konuda reklam firmaları hakkında kısa acıklayıcı bilgiler verdim
Makale yazdım eger kendi eleştirilerimede yer vermiş olsaydım
deneme yazmış olurdum