Yanlış anlamayın, kişisel eleştiri değil amacım ama bu şekilde parayla haber yazdıranlar vardır normal karşılıyorum ama yazılan haberlere parayla yorum yaptırmak ne kadar adildir bunu tartışmak isterdim. İşte bu nedenledir ki açtığınız siteler bir süre sonra yayından kaldırılıyor. Ömrü kısa oluyor. Hem bu şekilde bir sitenin hiçbir heyacanı ve zevki olmaz ki ! Biraz uğraş, biraz endişe e korku olmalı, bir kişi sitenizde yorum yapıldığında duyduğunuz sevinci parayla yorum yazdırdığınızda asla duyamazsınız. Bu nedenle de bir süre sonra sıkılmaya başlayacaksınız ve site öylece kala kalacak...
Kesinlikle katılıyorum.Site açmanın nedeni sadece para kazanmak olmamalı.Bişeyler yapabildiğini görebilmek ; o işin hazını almak gerekir.Zamanınız yoktur özgün yazılar yazdırabilirsiniz ama yorum yazdırmak bence de biraz fazla kaçıyor.İnsanlar aa bu sitenin haberlerinde yorum yok diye siteye bi daha girmemezlik yapmazlar.Ben bunu yapacaklarını sanmıyorum.Kaliteli haberler yazabilirsen her daim ziyaret edilirsin.Belki siz çok deneyimli webmasterlarsınız.Bizden çok daha iyi bilirsiniz her şeyi ama ben yine de görüşümü sunmak istedim.Haddimi aştıysam çok özür dilerim.Saygılarımla.İyi çalışmalar.