Ayrıca monotonluğun yanı sıra bilgisizlikte var bence..3 harfli .com 6-7 k $ edecek domainlere isimtescilde ise 75 tl verim diye mesaj aldığımı biliyorum..mantıksız mantıksız tekliflerden inboxımı komple sildiğimi biliyorum...

xxxxxxxxxxxxxxx.net diye bir domain satılcak satış bölümüne açıyor arkadaşın biri yanındaki fiyat 5.000 TL- 15.000 TL
domainde tamamen uzun yazmaya üşenirsin

*Ben itiraz edince fiyatlar pahalı diye ..
*hemen cevap yazıyolarki güzelim domainleri reg fiyatınamı verelim bunumu istiyorsunuz bütçesi sağlam olan para verip alır...
**Sonuç olarak satış falan olmuyor.
Kısa yoldan 1 gecede Para kazanmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum bunun 2 yolu var
1)Bir hayırsever size NNN.com yada NN.com bağışlar ertesi gün satarsanız xx.xxx $ üzerinde paranız olur
2)Boşta 3 harfli,2 harfli ,NNN, yada jenerik.com yada .net bulursunuz hemen reglersiniz...ertesi gün satarsınız yine aynı şekilde xx.xxx $ üzerinde paranız olur

*Bunların ikiside mümkün olmadığına göre içeriksiz yeni reglenmiş bir domainden 1-2 günde zengin olmakta mümkün değildir...

Eğer bu piyasada ayakta kalıp kazanmak istiyorsak bize 2 şey gerekli
1.cisi bütün kaliteli domainlerin alınmış olduğunu kabullenmeliyiz(ender durumlar hariç)bu domainleri bize makul bir fiyata çekip almaya çalışmalıyız...
2.cisi sabır sabır sabır...Aldığımız domaini hemen 2-3 gün sonra satılığa çıkarmamalıyız önce biraz unutturmalıyız...
Benim fikrim ve düşüncem bu hepinize saygılar