Merhabalar ;
Bu yazımda sizlere uzun zamandır yapmak isteyip te bir türlü başlama imkanımın olmadığı projemi sunacağım.
Öncelikle ben ne bir hosting firmasıyım ne de resmi bir şirket.Kendime ait bir makinam var ve ben bu makinanın %20 ’sini ancak kullanıyorum, sitemide kapatacağımı hiç sanmıyorum

.Böyle boş durması kimseye yarar sağlamayacağı gibi israf ta diyebiliriz. =)
Burdan yola çıkarak sizlere Lösev ‘ e bağış yapmanız durumunda Aşağıdaki Paketi ÜCRETSİZ SUNUYORUM.
- 5.000 GB Web Alanı
- 75 GB Aylık Trafik
- limitsiz mysql hesabı
- limitsiz e-posta hesabı
- Cpanel & WHM
- Linux Sunucu
- TR Lokasyon ve Mars DC Konumlu
- 1 Ay Ücretsiz Destek
- Q9300 İşlemcili Sunucu
En az 20 TL ‘lik Bağış… Nasıl Ödeme Yapacağım ?
Ödemeyi direk Lösev ‘e bağış olarak yapıcaksınız.
EN AZ 20 TL Bağış Yapmalısınız. buyrun bağış yapabileceğiniz adresler ;
Online Bağış Yapmak İstiyorsanız Tıklayınız… Telefon ile Bağış İmkanı…
Tüm Bankalardan Havale Ücreti Ödemeden Havale Yapabilirsiniz… PTT ŞUBELERİNDEN BAĞIŞ OLANAĞI
Türkiyenin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 nolu posta çeki hesabına bağış yapabilirsiniz.
Hesabımı Nasıl Onaylayacaksınız ?
Kullanacağınız host bilgilerini , bize bağış yaptığınızı temsil eden dekont , TC Kimlik Numarası vb. bilgileri aşağıdaki iletişim yolları ile ulaştırarak alabilirsiniz.
İletişim
0506 495 30 74
bRk@beliktay.net ( Mail & MSN )
İletişim Formumuz üzerinden de bildirebilirsiniz ;
İletiş Benle | Burak Beliktay ‘ın Kişisel Bloğu
Not : Bu durum bazı hosting sektöründeki arkadaşların canını sıkabilir ama ben bilinçaltınızda olduğunu bilmeme rağmen hatırlatıyım ;
Belki 3-4 müşteri kaybedersiniz bu size maddi bir negativ gibi görünüyor ama durumun aslı bu duruma engel olmadan sizde maddi manevi yardım etmiş oluyorsunuz.
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler ,
İyi Günler