Alıntı:
Gorgon Nickli Üyeden Alıntı
Neyse bu son açıklamam bu dakikadan sonra kimseye açıklama yapmam.
Siteye ben zamanında bu sponsor kodlarının "tamamını" eklemişim, lakin tema da olan sorun nedeniyle sponsorların hepsi görünmemiş.
Sidebar' a tekrar baktım, 5 kodun 5 i de ekli. Anasayfa da sadece 4 ü görünüyor, yarışma sahibi gelip, sitenizde 4 kod görünüyor, diğeri görünmüyor dese idi anında güncellerdim ben fark edemedim.
Bakıyorum da herkes köpekbalığının üzerinde dolaşan şu küçük balıklar varya aynı onlar gibi olmuş. Köpekbalığı avını avlasın, yemeğini yesin bu küçük balıklarda köpekbalığından kalan artıklar ile beslensin.
Şu dakikadan sonra umrumda değil, diskalifiye edilip edilmemem. Ben hakkımla birinci sıraya çıkmışım, elalem ne derse desin  |
aynı durumdan yani tema sorunundan dolayı benimde diskalifiye edilmem isteniyor.Temayı yarışmanın en başından seçtim ama hiç dikkat etmedim wordpress bileşenleri sadece anasayfada göründüğünü yine gorgon arkadaşın dediği gibi bi uyarıda almadığım için farkedemedim bu nedenle kimse diskalifiye edilmemi isteyemez yarışma düzenlice kontrol edilmedi hatanın büyüğü yarışmayı düzenleyendir...
Ödüller ne olacak ne zaman verilecek bilgilendirme istiyorum.....