sırayla cevap vereyim.
saat 23.30 da yarışma adresine girdim ve oluşan listeyi inceleyip yarışma sıralamasını sizlere sundum. Tepki alacağımı düşünmüyorum çünkü ben o an karşımda ne gördüysem onu yazdım.
felek28 adlı site yarışma kurallarıyla örtüşmüyor bu yüzden o siteyi değerlendirmeye almadım ve daha sonra yarışmaya katılabilsin diye de diskalifiye etmedim, sizin felek28 deki adres gibi 2. sırada da idearef.com/_local/29279 , şuan gördüğüm listede de 5. sırada yer alan sanalbilisim.net/.../kadin-izle-emlak-ara-kadin-sitesi-izlesene-emlak-seo-yarismasi.html bu adresleri yarışma dışında tuttum.
tekrar söylüyorum dün akşam 23:30 da ne gördüysem sıralamayı buna göre yaptım.
örneğin şuanda listeye bakıyorum, kadinizlesene.blogcu.com sizin verdiğiniz bu adres çıkmıyor ilk sayfada. sana şuandaki sıralamayı söyleyeyim ;
1- izleemlak.blogcu.com
2- gurcay.org/kadin-izle-emlak-ara-kadin-sitesi-izlesene-emlak
3- kadinizleemlakarakadinsitesiizleseneemlak.wordpres s.com
4- kadinizle.blogcu.com
5- kadinizleemlakarakadinsitesiizleseneemlak.net
6- serkancetinel.com/kadin-izle-emlak-ara-kadin-sitesi-izlesene-emlak-seo-yarismasi
7- bilgikap.com
8- kadin-izle-emlak-ara-kadin-sitesi-izlesene-emlak.umutcandan.com.tr
ben sonuçta o ana bakarak puanlamayı yaptım.
kimsenin hakkını yiyecek değilim. biri hakkımızı yiyorlar diyorlarsa, lütfen bana yazsınlar. neyse hakları vereyim arkadaşım.
Tepki alacaksamda bu sıralamadan dolayı google amcanın suçudur. Bu konuda kendimi hiçbir şekilde ön planda görmüyorum..
Saygılarımla
Konu VidyoTV tarafından (01-07-2009 Saat 09:59:27 ) değiştirilmiştir..
|