Forumun lisanssız (vb) olduğu nasıl bulunur ? bu konuda baya bi yorum vardı ancak konu biraz uzadığı için yazıcaklarım görünmez diye konu olarak açmak istedim ve bilmeyen arkdaşlarımız için kesin bir cevap olsun istedim
- Lisanssız vbulletin konuda dediğiniz gibi sadece jelsoft firması değil sizinde bile bileceğiniz bir iş nasıl mı Vbulletin lisans kontrol sistemi (imzamdada var zaten)
2. Lisanssız vbulletin kapanır mı ? evet kapanır hemde dikkate almazsanız hostcunuzun fişlerini çektirmeye kadar gidiyor ..Nerden mi biliyorum başıma geldide ondan . Hostcuma uyarı mesajı atmışlar o da dikkate mi almadı artık bilmiyorum ana bayiyle iletişime geçerek hem sitelerimi hemde hostcunun sunucusuna el koymuşlardı..
tabi böyle bi duruma gelmeniz için sitenizin arama motorlarından iyi bir yerde olması gerekli.Yoksa benim arkdaşım vbulletini kurmuş ne seo eklentisi var nede birşey 2 senedir duruyor toplasan 10 üyesi yok ee böyle siteye zaten jelsoft birşey demez iyi sitesi olupta kapanmayan yada benim bi arkdaş var çok kaliteli sitesi ve lisanssız diyorsanız verin bi linki bakalım sitesine ....
saygılarımla...