Merhabalar.
Uzun zamandır seo hizmetini freelance olarak evimden sürdürmekteyim.
Şimdi ofisimden sürdürmekteyim.
Not : İllegal sitelerle kesinlikle çalışmıyorum. Kurumsal siteler için verdiğim hizmetler:
- Siteniz ve rakip siteler tarafımdan özenle optimize edilir. Eksikler düzeltilir.
- Meta ( Keywords, title vs) ve site içeriği düzenlenecektir.
- Link çalışması yapılacaktır. Siteniz ile aynı içerikteki ve en yararlı olabilecek sitelere linkleriniz eklenecektir.
- Siteniz css, web 2.0 teknikleriyle düzenlenip siteleriniz hem görsel açıdan hemde google açısından iyileşecektir.
- Belirlenen kelimelerde google istediğiniz sıraya yerleştirme.
- Sitenize XHtml w3 uyumu yapılacaktır.
- Sitedeki çalışmaların tümü Google tarafından sevilen çalışmalar olduğu için, çalışma yapmadığımız alt sayfalarda aramalarda görünecektir.
- Dmoz dizinine kabul edilebilmeniz için gerekli başvurular ve gerekli müdahalelerde bulunulacaktır.
Bireysel Siteler İçin:
- Meta düzenlemeleri
- Belirlenen kelimelerde google istediğiniz sıraya yerleştirme.
- Sitedeki çalışmaların tümü Google tarafından sevilen çalışmalar olduğu için, çalışma yapmadığımız alt sayfalarda aramalarda görünecektir.
- Siteniz ve rakip siteler tarafımdan özenle optimize edilir. Eksikler düzeltilir.
- Sitenize XHtml w3 uyumu yapılacaktır.
- Dmoz dizinine kabul edilebilmeniz için gerekli başvurular ve gerekli müdahalelerde bulunulacaktır.
Referanslar özel mesaj, telefon yada e-posta yolu ile verilecektir.
E-posta ve msn adresim :
Hakkımda yazılan birkaç yorum :
site analizi yaptırıldı güzel bir kaç ipucu verdi
seo konusunda yardımıma koşan canım arkadaşımdır.
Bilgisine diyecek yok. başarılar kardeşim
Sürekli olarak link alışverişinde bulunduğum bir arkadaş B* kesinlikle bilgisine güvenilebilir her türlü kefili de olurum

Genelde link sattığım siteleri incelediğimde de başarısını görebiliyorum. Hayırlı işler üstad ..
İşini layıkı ile yapmaya çalışan bir arkadaş tavsiye ederim
Bu işin hakkını gerçekten veriyorsun ..Tebrik ederim.
tavsiye ederim.işini özenle yapanlardan biridir
Kendisi bu işin erbabı olmuş nadir kişilerdendir, tavsiye ederim.
Makalelleriyle herkese çok yardımcı olan arkadaşımdır. Kendisine Hayırlı müşteriler diliyorum.