Arkadaşlar son günlerde görüyorumki ücretsiz seo danışmanlığı , ücretsiz seo analizi yapanlar çoğaldı.Yaptıran kişilerden aldığım duyumlara göre ücretsiz diye sıfatlandırılan bu hizmetlerden bir verim alınamadığını işittim.Ben de link karşılığı özgün güncel sitelere böyle bir hizmet vermeye karar verdim.

Neden ?

Amacım ne piyasayı bitirmek , ne de bir çıkar peşinde olmak.Açıkça söylemek gerekirse amacım ; hem bu şekilde seo günlüğüm için link elde etmek hem de piyasada bu kadar kopya site varken hala özgün yazan ; özgün blog yazarlarının sitelerinden max. verim almasını sağlamak.

Ne Faydası Olacak ?

Hizmetin sonunda kesinlikle siteniz şu sırada olacak veya şu kadar hiti olacak diye bir garanti vermiyorum.Ama sitenin bulunduğu konumundan max. verim elde etmesini sağlıyorum.

Ne İstiyorsun ?

Tek istediğim imzamda yer alan seo günlüğüme sitenin herhangi bir yerinden 2 aylık link sağlamanız.Siteniz için hizmeti faydalı görürseniz istediğiniz kadar tutabilirsiniz linki.

Hangi Sitelere Analiz Yapacaksın ?

Arkadaşlar 20 siteye arka arkaya analiz yaparsam faydalı olmayacağı düşüncesindeyim.Bu yüzden sadece yaptığınız başvuruların içinden seçeceğim 5 siteye analiz yapacağım.Başvurularınızı sadece site ismi ve msn yazarak pm'le gönderebilirsiniz.

SEO Analizi'nde yapılacaklar