Evet arkadaşlar geçen haftada bu siteyi satışa çıkarmıştım ve elimden çıkarmıştım . ama kişiliksiz bir arkadaşa memlekette devretmiştim . ama o arkadaşın paranın 2. taksidini yollamaması üzerine tekrar devraldım . bu siteyi tekrar satıyorum . ve geçen seferde ki gibi olmayacak . açık artırmayı alana bırakıcam siteyi .
Özellikleri 1.)Site çok iyi kazandırıyor
bu 1.5 aylık geliridir .
2.)Sitede Kendine Has Özel CSS kodlamaları ve pluginleri mevcuttur . Ve Pakette şuan piyasada değeri 20 lira olan bir logosuda mevcuttur. 3.)Sitenin onlarca kaliteli backlinki vardır . PR 6 , PR 5 , PR 4 , PR 3 , PR 2 , PR 1 isteyen backlink watch'den bakabilir .
4.)Site Her Güncellenen Koxp sürümüyle 17 k Yapıyor . şu aralar yeni patchler gelmiyor ama genelde her 1.5 - 1 haftada hatta 5 günde bir bile patch gelir ve hitlerde patlama olur . 17 k yapmıştır site max . 20 k üstü bekliyordum ama sitemin apache'si kaldırmadı
Ko-xross.com Statistics - Sayyac.com 5.)Site "Koxp" kelimesinde 5. sırada bulunmaktadır . ve idda ediyorum yeni aldığım pr 6 ve pr5 backlinklerle ilk sırada olacaktır. Hiti siz düşünün 27 k ÜYesi vardır . 6.) Sitenin Pagerank Değeri 2 'dir ve çoğu bölümleri pr'lidir ve pr 2 dir . Alexa Değeri 144 k'dır 7.)Sitenin 35 k indexi vardır
site:www.ko-xross.com - Google'da Ara
8.) Şimdi diyeceksiniz ki böyle bir siteyi neden satıyorsunuz . tek sebebi tamamıyla şuan ki paraya çok sıkışık oluşum .
Açık Artırma Açılış Fiyatı : 150 Lira
Minimum Artış Fiyatı : 25 Lira
Hemen Al Fiyatı : 500 Lira
Kampanya Son Gün : 15 Haziran
teşekkürler