Öyle birden düzelmiyor sanırım ben bekliyorum hala zararlı yazısının kalkmasını. 2 gün ile 60 gün arasında değişiyormuş düzelmesi...
Gelelim yardım isteyen arkadaşlara... Gumblar da işe yarayan bu formul umarım martuzda da işe yarayacaktır.
-> Tüm sitenizi bilgisayarınıza indirip. Avastı kurun(diğerlerini denedim bu konuda suan en iyisi avast)
Ve indirdiğiniz içeriği avastla tarayın. Avast size virüsün yerlestigi dosyaları tek tek gösterecektir. Yedegi varsa silip temiz yedegini yukleyin.
Yedegi yoksa uzulmeyin. Alarm verdigi dosyalardan zararlı kodu silin ( genellikle en basta yada sonda oluyor zaten sırıtıyor ben zararlı kodum diye

)
İnce ayrıntılar;
Hemen hostunuza basvurarak ftp sifrenizi değiştirin.
Ftp programlarında yada direkt baglantı da sifrenizi kayıtlı tutmayın.
Bilgisayarınızı temizlediginizden emin olun, yoksa sorun
asla çözülmeyecektir. Gerekirse format atın. ( Çoğu virüs programları görmüyor Nod32 de görüyor silemiyordu bendekini labaratuvarlarına yolladım dosyayı bugun ki guncelleme de sildi ayrıca avastta bu konuda en iyisi suan)
Ek olarak söylentilerden duydugum(digerleri tecrubeyle sabittir) cute ftp kullanmayın diyorlar bu ne kadar dogru bilmiyorum Bana pek mantıklı gelmedi.
Unutmayın ki; bilgisayarınızı tam olarak temizlemediginiz ve hostunuzu temizledikten sonra hemen ftp sifrenizi yenilemedikten sonra sorunun tekrar etme olasılıgı yuksektir.
Not: Bazı host firmaları bu konuda müşterilerine destek olmaktadır. Hostunuza basvurmakta da fayda var.