Arkadaşlar merhabalar
yeni blogumda hiç bir yerde yapılmamış bir şeyi yapıp bloglarınızın teknik yönleri ile ilgileniyorum. 16 soru var. 16 soruya cevap vermenizi istiyorum.
Sorulara gelecek olursak;
Soru 1: Blogunuzu hangi tarihte açtınız?
Soru 2: Blogunuzun ismi nerden geliyor?
Soru 3: Blogunuz hangi alt yapıyı kullanıyor.?
Soru 4: Blogunuzun teması nedir? Eğer kendi temanız ise kodlaması, icon ve logosu kime veya kimlere aittir?
Soru 5: Blogunuz W3C kurallarına uygun mudur?
Soru 6: Blogunuzun Dmoz kaydı var mı?
Soru 7: Blogunuzda hangi eklentileri kullanıyorsunuz?
Soru 8: Blogunuzu günlük kaç kişi ziyaret ediyor?
Soru 9: Blogunuz için hangi online servislerden yararlanıyorsunuz?
Soru 10: Ajax ve Jquery gibi son dönemin popüler dillerini blogunuzda kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız hangi kısımlar bu diller ile üretilmiştir?
Soru 11: Siteniz içinde reklam bulunuyor mu? Bulunuyorsa eğer hangi hizmetleri kullanıyorsunuz?
Soru 12: Blogunuzu ücretsiz bir serviste kullanmak isteseydiniz hangisini kullanırdınız?
Soru 13: Blogunuza yazarken hangi hizmet veya masaüstü yazılımını kullanıyorsunuz?
Soru 14: Sitenizin barındırdığınız ve domaini satın aldığınız firma veya firmalar hakkında bilgi verirmisiniz?
Soru 15: Sitenizin aylık harcadığı bant ve kullandığı alan ne kadardır?
Son Soru : Blogunuzu bir kaç cümle ile anlatırmısınız?
Bugüne kadar 37 tane blogun teknik yönlerini yayınladım.
Burdan blogların teknik yönlerini okuyabilirsiniz. Eğer sizde blogunuz için soruların yanıtlanmasını isterseniz, en üste blogunuzun adresini yazıp cevaplarınızı
bu sayfadaki forum aracılığıyla göndermeniz yeterlidir.
Arkadaşlar lütfen burda cevaplarınızı yayınlamayınız. Yukarıda anlattığım gibi iletisim sayfasından gönderirseniz çok iyi olacak. Bugüne kadar yazılan bloglar aşağıdadır eğer sizde blogunuzun yayınlanmasını istiyorsanız lütfen iletişim formunu kullanarak gönderin-> 27 Mayıs tarihinde yorumlar ve iletişim formu aracıclığla gönderilen cevaplar yayınlanmıştır. Tüm üşenmeyip cevap yazıp gönderen arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Kırıcı olmadan bir kaç eleştiri yaptıklarım oldu. Umarım kızmazsınız. Son olarak burdan yorum olarak gönderilen cevaplar bir daha yayınlanmayacaktır.
# SerkanÇetinel.Com
# HMert.Com
# BurakÜlker.Com
# İşteHayat.Com
# TurkHarekat.COM
# Ephitet.Com
# UmutCandan.Com.TR
# BurakVanli.Com
21 Mayısa kadar yayınlanmış bloglar
# Vitaminli.Net
# Yakup Gövler

# Domatessuyu.Com
# Rainbowsred.Com
# Beyn.org!
# Fatih Hayrioğlu'nun Not Defteri
# AhmetCagri.Com
# Milyonsite.Com
# ÜzeyirFatih.Com
# Öğren.TV
# Yakuter.Com

# SabricanZ.Com
# Güneşin Tam İçinde

# Alisko.Org
# PocketPC.Gen.Tr
# Nanoturkiye.Com
# BurcakCubukcu.Com
# Geziyorum.Net
# Ebekulak.Com
# OnurBaykal.Com.Tr
# Teakolik.Com
# F-blog.info
# Krsnsk.Com
# SimtoAlev.Com
# SerkanCura.Com
# Okck.Blogspot.Com
# Weboutbox.com
# Wolkanca.Com
# ErayUsta.Com
Not:Arkadaşlar bu blogun hiç bir reklam vs kaygısı yoktur. Sadece daha çok bloga ulaşmak için merakımdan ötürü açtım. Fakat tanıtıma ihtiyacı vardır. Sitelerinizde yazı olarak yazmasanızda tanıdığınız blog yazarlarına bildirmenizi rica ediyorum.