Arkadaslar dmoz sitesine eklenmeyi pek umursamiyordum, yani eklensekte eklenmesekte sorun yok, bizim icin onemli olan kullanim kitlemiz, kitlemiz bize yetiyor, her gecen gunde artiyor, bunu siteye yuklenen resimlerden ve resim sayilarindan da anlayabilirsiniz..
ancak merakle sitemizi onerdigim dizine baktigimda daha once olmayan sitelerin eklendigini gordum. kafam karisti acaba sitemiz kullanim olarak eksikmi, editorlerin bilipde bizim bilmedigimiz olgu nedir, mailime epey bir zaman once kabul edilmedi maili gelmisti, neden peki??
site oneri formu cokmu zor yoksa bizmi bazi konulari yanlis anlayip kayit olmaya calisiyoruz ??
Site:
Ressim@Net - Resim Yukle - Image Hosting - images Upload - Resim Hosting - image upload - Resim Upload - Bedava Resim
siteyi onerirken olmayan ama simdi olan siteler
Deppola - Resim Yükleme Merkeziniz - Resim Upload 2009 photoxtr - Fotoğraf Efektleri - Resim Grafik Fotomontaj Göndersene.com
siteyi eklemek icin basvurdugum kategori ve siteler:
Open Directory - World: Türkçe: Bilgisayar: İnternet: Web: Uygulamalar: Fotoğraf Paylaşımı
arkadaslar yanlis anlasilma olmasin burda editorlere karsi bir isyanim yok sadece bir eksikmi var yada bilmedigim bir seymi var??
yorum ve dusuncelerinizi bekliyorum tesekkurler..
Dmoz konu linki:
Site hakkinda editorlerin dusunceleri, sizce eksik birseylermi var?? - Resource-Zone
bu konunun diger bir amaci, editorlerin cokmu zor isleri oldugu yani site incelemesi bu kadarmi zor acaba ?? sitelerin eklenmemesinin asil sebebinde baska olaylarmi var? dmoz forumlarindada bir cok kisi editorlerden sikayetci, 1-2 tane olsa neysede bir cok kisi sikayetci ve hile oldugunu dusunuyorlar, bu iddaalar ne kadar gercekci??