yahu neyi anlatmaya çalışıyosunuz ben hala anlamış değilim ??
bu pagerank denen meret eğer bir işe yaramıyor olsaydı böyle bir sitem neden hala Google tarafından kullanılıyor olsun ?? Lütfen saçmalamayalım. tamam güzel demişsin PR5 bir siteden 100 hit alıcağıma PR1 birsiteden 10k hit alırım daha iyi. Ama anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bir olay varki ;
Pagerank İnsanlık namına iyi iş yapan sitelere verilen bir güzelliktir. Ben Google gözü ile Çöplük bir site açabilirim. Açtığım bu siteden 50k hitde alabilirim ki piyasada bu tür yüzlerce site var. Ama benim sadece insanlık için ve ya toplumun bir kesimi için yapılmış ve tamami ile belli bir ihtiyacı karşılamaya yönelik bir sitem var ise bu kaliteli bir sitedir. Arama sonuçlarına etkisinide yadırgayamazsınız.! Pagerankı iyi bir site ( ki PR değeri bir kaç dönem sabit veya sürekli artış göstermesi koşulu ile ) her zaman Google nezlinde iyi bir yere sahipdir. ha şöyle bir şeyde vardırki Arama Sonuçlarına etki eden nedenler Sadece pagerank değildir.
Ben sitemi W3 standartlarına uygun hale getiririm. Kullanıcıların sitede zaman geçirmesini sağlarım son olarakda iyi bir PR değeri aldımmı olay bitmiştir.
hocam benim bildigim pr degeri 5 olan bir sürü p*rno sitesi var acaba google bunuda insanlık hizmeti olarak mı görüyor?