Alıntı
Ben ciddi alıcıyım arkadaşlar. Bazı alıcılar gibi malı göreyim, 1 vereyim 1 sonra veririm, malı alayım akşamına havale ederim vs. vs. gibi şeyler yok.
10-15 milyar arasında anında nakit para ile alırım. Para sıkıntımız yok. Eğer ki cep telefonları televizyon ve radyolarınızın yanında çekmiyorsa parayı nakit sayar, cihazı alır giderim.
iletişim : 0 544 648 62 74
NOT: öyle 40-50-60-70 milyar gibi uçuk rakamları hayal bile etmeyin. varsa bu paraları veren gelsin para ile ben de ona satayım. akıllı olun 1 tv 100 milyar olsa koç sabancı bugün tv'lerde reklam yarışına girerdi. eski siyah beyazı getir LCD tv'yi götür diye. herkes de avcunu yalardı.... bitek onlar toplardı piyasayı.
Tekrar söylüyorum ederi 10-15 milyar arasıdır. içindeki tüpün büyüklüğüne göre biraz daha artabilir. 20 milyar veririm diyen yalan söyler. Ben eskişehirdeyim. Cebinde 100 milyar nakit para ile gelene 5 tanesini anında vereyim. Milleti kandırıp yalan hayaller peşinde koşturmayın. Ayıptır günahtır. Gramı 100.000$ olan bi malzemeyi kimse sizin uyduruk siyah beyaz tv'nizin içine koymaz.
Son söz; ben alıcıyım. ARACILAR ile karıştırmayın. Burada da 3-4 kişi benim 15 milyar vererek kendilerinden aldığım ürünü 50-60 milyara alırız yazmış. Çok garip geldi okuyunca. Artık onlardan da ürünü almıyorum. Amaçlarının farklı olduğunu anladım. İnsanları kandırarak 100 milyar yazarım malı görünce malı kötüler 10 milyar verir 15'e satarız üstü bize kalır mantığı ile hareket ediyorlar. İş kaçırmamak için kurdukları tuzaklar bunlar. Böyle adamlarla da işimiz olmaz artık.
Onlara da son sözümü söyledim zaten .... 100 milyar nakit para ile gelene 5 tanesini anında vereyim. Ama göreceksiniz ki ne gelen olacak ne alan. Kimse 16 milyar veremez. Çünkü bu işi ilk elde toplayan Türkiye'deki 3-4 adamdan biri biziz. 12-14 arası alır diğerleri de.
arayın görüşelim. : 0 544 648 62 74
Saygılar.
Öyle söylendiği gibi bomba, vs. vs. hikayedir. Amaç ticaridir. Askeri veya Tıbbi hiçbir kullanım amacı yoktur bu tv'lerin. Radyo-TV'nin üzerine cep telefonu koyun şebeke kesiyorsa marka model farketmez alırız. Gelince pazarlık etmeyiz. Fiyatı öldürmeyiz. PEŞİN ÖDER malı alırız.
Bu 50-60-100 milyarları görüp deneyenler 10 milyara vermedi ise ürünü onları da alırız.
: : : : Bana Çalışan ve Kovduğum 2-3 alıcının taktikleri : : : :
50-60 milyar teklif edip de malınızı görmeye geldiklerinde
5 Verelim üstünü akşama havale ederiz
10 Verelim bu mal bozuk tam bozmuyor şebekeyi
derler. inanmayın. Ekonomik krizi kullanırlar. Siz 10 milyarı görünce çok
şükür der kabul edersiniz. Yazık
Selametle
bende alıp satıyorum ama amacım antika idi. bunu görünce hayrete düştüm