Ben böyle demişim ilk günlerinde...
Alıntı:
axikedi Nickli Üyeden Alıntı
Buradaki olay farklı bir projeyle farklı bir yöntemle tekrar gündeme gelmek olsa gerek.
Para kaybetme olayına gelince; kaybedilecek paralar zaten bellidir ve seri numaraları felan kayıtlıdır neticede.. Bilerek düşürülür, alışverişte kullanılır vs.. Bu yolla piyasaya sürülür.. Bu kampanyadan haberdar olan insanlar elbette sitelerine girip sorgulamak ister seri numaralarını.. Haberdar olmayanlarda parayı bir şekilde yine kullanacakları için şanslarını başkasına devretmiş olurlar..
5 YTL avcıları çıkmasın piyasaya  .. En bozuk kağıt para olacak yakında ne de olsa..
Tutar mı derseniz? Benim için tutmaz.. Ben Bursa'dayım düşen/kaybedilen paralar İstanbul'da.. Evrensel değil.. Sadece İstanbul bazlı.. İlerleyen günlerde başka illerde de düşrmeye başlarlar büyük ihtimal.. |
Yeri geldi .. yazayım dedim..
Bu viral projenin sonu
Paramkayboldu.com tamamıyla şana şöhrete (şimdinin deyimiyle virale) yönelik bir projeydi. Bu küçük oyuncak projemiz hakkında yazan, çizen, öven, yeren herkese çok teşekkür ederiz. Elleriniz dert görmesin.
(Söylemeye gerek var mı; daha önce kaybettiğimiz paraları bulursanız hediye sözümüz elbette hala geçerli.)
Yeni viral sitelerde görüşmek üzere!
Demişler.....
Paramkayboldu.com - Cüzdanına baksana!