beko ortak olmuş , arçelik evlenmiş bilmem ne ben dediğim gibi bir reklam olayı varda ne dir bilemedim..

Bir elektronikçi şöyle demiş :

Alıntı
yahu arkadaşlar bu eski grundig tv ler kıymetemi bindi yoksa valla günde en az bir kişi soruyor yok bir milyar yok yirmi milyar yaaa bu millet bu kadarmı saf adamlar 30 yıl önceki teknoloji ile yapmışlar ama ne gariptir şimdiki teknoloji, iile yapamıyorlar hayret . haa bide gelenler diyokki yaa şark köşesi yapacamda falan diye valla depoda enaz 50 tane vardı 5-6 sene önce hepsini bi hurdacıya verdim gitti şimdi olsaydı köşe olurdum bu enayilerin sayesinde

başta bir elektronikci arkadaş

Alıntı
Arkadaşlar havanda su dövmekten başka bişi yok bu işin içindekiler. yani arayanlar ve soranları kısaca bi soru yagmuruna tutun bakalım arkasından ne çıkıyo sadece bi hiç yani soranlar maşa yani bu işle alakası hiç olmayanlar bi balon uçuyo kimin elinde patlar belli deyil. özelliklede bizim meslektaşlarımız alet ediliyo.
başka birtanesi

Alıntı
haklısın usta köşe olmuştuk,bana soran olmadı daha ama televizyoncu bi arkadaş iki tane satmış,tane sini 100 tl ye, yalız söyledigine göre cep telefonu televizyonun üzerine koynuca şebeke kaybolması gerekiyormuş ona göre alıyorlarmış.

Anladığıma göre bizim millet 100 alıp 500 satarım mantığı ile aldığı tv ler en çok televizyon tamircilerinin işine yaramış satsa para etmez 10 tl lik ürünleri satmışlar 100 tl ' ye buda bizim ticaretimiz.