Arkadaşlar eğer işinize yararsa Bizim editlediğimiz hemen aşağısında orjinali vardır

online mp3 ilahi dinletebileceğiniz bir script
demo İndir. Scriptin orjinali
Yapımcının açıklaması:
Arkadaşlar bu zaman kadar böyle bi script bulamadım bende kendim yapmaya karar verdim bir kaç scriptin birleştirilip kendime özgün bir sitil yaratıp Online Müzik Dinleme scripti yaptım umarım beğenirsiniz "beğenenler oldu

" şuan kullanmaktayım vede uzun bir süre kullanacağım scripte hiçbir reklam yoktur hiçbir yerinde değişikli yapmanıza gerek yok yani harıl harıl reklam felanda aramayın

tertemiz scripte eklenen yeni özelliklerden Kendinize özgün listenizi yapamaya yarayan sepet özelliği Müzikli E-kart Sistemi scripte ufak tefek hatalar vardı giderildi mesele Admin Paneli tek çatı altına alındı
---------------------------- Scriptte ne özellikler var? ---------------------------- *
Herşeyden Önce Online Müzik Dinleme * Müzik Download Sistemi * Üyelik Sistemi (Download Bölümü İçin) üye harici girmesini istemediğiniz sayfalara sayfanın en üstüne şeklinde include ediniz. * Müzik Sepete Ekleme * Müzikli E-kart Yollama * Ramazana Özel İmsakiye (istanbul İçin) Ramazan Bitince Kaldırabilirsiniz * Müzik Sepeti --->E-kart Özellikleri<--- * Kategorize sistem * Kategorilerde sayfalama * Html Kart Ekleme Özelliği * 5 Email Component Desteği * Pul Ekleme * Fon Ekleme * Ayın belirli bir gününde kart gönderme sayılarını sıfırlama * Sonra Gönderme özelliği * Karta bakıldığında gönderen kişiye bildirme * Ayın Belirlediğiniz günü aşan ve gönderilmiş cardları otomatik silme * Kart için alındı isteği * Ayın Belirlediğiniz bir günü databasei düzenleme(dolayısıyla boyut küçültme) - Bu olaydan sonra eski database .bak uzantılı bir dosya olarak saklanır... - Herhangi bir hatada uzantıyı mdb olarak değiştirebilirsiniz * Admin panelinde site ile ilgili bilgileri düzenleme * Admin panelinden yazı rengi gibi öğeleri ayarlama * Admin panelinden card, pul, fon, renk ekleme Herhangi Bir Problemle karşılaştığınızda (sanmıyorum olacağını) yardımcı olmaya çalışacağım elimden geldiği kadar.
Demosu
Orjinalini
İndir.
Rap Verirsiniz Artık
1.cisi Link Ölü bende Açılmadı.
2.cisi Rap verirsiniz demişsiniz Rap da ne oliyor

3.cüsü Rep içinmi yapıyorsunuzki bunu