Abi biz bu konuyu aylarca tartışırız. Şimdi reklam ne için yapılıyor? Şimdi tartışmayı bir kenara bırakalım eklenen bu sitenin içeriğinide bir kenara bırakalım. Sadece sana şunu sorayim DMOZ daki o açıklama Doğru mu? Yanlışmı ? Birde abi durumu karıştırmayalım bende art niyet yok art niyet oradaki rant da sadece ben gerek gördüğüm bütün yerlere bana göre yanlış olan bu durumu bildirdim. Ama buna kayıtsız kalınması beni sinirlendirdi artık bi yerlere yazma gereksinimi buldum. Bende bu işi senelerdir yapıyorum ama bu tür durumlar olunca insanın ağırına gidiyor. Birde sevindim sende araştırmışssın ettiğim şikayetide görmüşssün birde oradaki şikayet tek bundan ibaret değil Forex ve Döviz siteleri için ayrı bir kategori açılmasıda vardı çünkü bunlar farklı kategoriler diğer ülkelerdede böle örneğinide verdim yazdığım topikde başka üyelerden destekde geldi ama sonuç yok... birde tavsiyeni değerlendirdim tanıdığım bir ekonomist öğretim görevlisi borsa sitesi sahibi olmayan tamamen objektif ve hangi sitenin iyi olup olmayacağına karar verebilecek kişi ilgili kategoride editörlük başvurusu yapacak bakalım sonucu ne olacak