Şimdi siz bir ilgili kategorinin editörüsünüz o kategoriyi hiçmi merak etmezssiniz acaba eklenecek sitelerde neyi göz önünde bulundurayim diye yoksa bütün editörler sizin gibi nede olsa gönüllüyüm istediğim açıklamayı kabul ederim etmem mantığındamı.... Bende sermaye piyasasına bağlı değilim herhangibir borsa siteside bağlı değil sadece müşterlerle yatırım danışmanlığı sözleşmesi imzalayanlar yatırım danışmanlığı hizmeti verir (aracı kurum, bankalar gibi) ama hiç bir sitede ben İMKB için yatırım danışmanlığı yapıyorum diyip üyelerinden para toplayamaz ve DMOZ gibi bir dizin projesinde böle pazarlanamaz... Eğer bir proje dizine ekleme yaparken açıklama kısmınıda göz önüne alıyorsa bunu yapmak zorundadır...

Açıklık getireyim benm sitemin ticari bir site değildir gönüllü 10 kişi tarafından yönetilen tamamen ücretsiz ve küçük yatırımcıyı korumayı hedefleyen bir sitedir DMOZ beni eklesin eklemesin önemli değil zaten sitem bir şekilde içeriği kendine özgü olduğu için başka siteler tarafından ekleniyor... PR m de yeteri kadar tatmin edici bu durumda ama savunduğunuz sitede neyle neyi satmak istiyolar bunu anlamış değilim zaten ilgili site kendini koruma altına almış bu yasal uyarıyı bulunduruyor ama benim bahsettiğim DMOZ... SPK ya bunu DMOZ açıklayamaz benim editörlerim gönüllüdür diye. Bu şuna benzemekde ben bir site başvurusunda bulundum açıklamayada warezi hacking... gibi yazılar yazdım ve bu site kabul edildi böle birşey yani...

Ve ilgili kategoride en son 5 Ocakda düzenleme oldu ben öncesinde 2 suistimal raporu yolladım burada ben bir art niyet sezerim...Benim içim rahat çünkü o tür sitelerin para karşılığı verdiklerini benim sitem tamamen ücretsiz ve gönüllü kişi ve uzmanlarla veriyoruz.