Sistemin başka ne tür fonksiyonları var?

Yorum modülü;
Yorum sistemi hemen hemen her sayfada bulunmaktadır.Flood’a karşı önlem alınmıştır ve sadece siteye kayıtlı üyeler içeriğe yorum yapabilir.Admin panelinden isterseniz kullanıcıların yaptığı yorumları moderasyona tabi tutarak siz izin vermeden yayınlanmasını engelleyebilir yada direk olarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Etiket modülü;
Admin panelinden eklediğiniz ve etiket modülü entegre edilmiş her sistem için eklediğiniz içeriğe bakarak içeriğe 30 adet etiket ekler.Etiketler içeriğin altında bir bölümde gözükür.Tıklandığında etiketin geçtiği tüm içerikleri filtreleyerek gösterir.Ayrıca sitedeki tüm etiketlerin listelendiği bir sayfa bulunmaktadır.

Arama modülü;
Arama sistemini elimizden geldiğince geniş tuttuk.Flood’a karşı 30 saniye bir aramaya izin verilmiştir.Arama yapılan kelimeyi sitedeki bölümlerde arar ve kategorize ederek sonuçları ekrana döker.[Örnek Görüntü] örnek görüntüde görüldüğü gibi “film” kelimesi ile ilgili aramaları göstermektedir.İlk olarak karşınızda tüm kategorilerdeki sonuçları listeler.Kullanıcı sadece istediği bölümdeki sonuçları filtreleyebilir.

Reklam Yönetiminden bahsedermisiniz?
Reklam sistemide script’in gelişmiş bölümlerinden birisidir.Ana sayfada sabit olarak 2 adet reklam alanı vardır(Artırılabilir).Ve bunun yanısıra tüm kategoriler için 2 adet reklam bölümleri vardır ve bu bölümlerin hepsi birbirinden bağımsızdır.Yani her bölüm için reklam kodu farklı girebilirsiniz veya her bölüm için ayrı reklamlar alabilirsiniz[Örnek Görüntü].Yan bölümdeki linkte gördüğünüz resim admin panelinden alınmış bir görüntüdür.Görüldüğü üzere her bölümün hatta her sayfanın reklam alanları farklıdır.Bu bölümlere istediğiniz reklam kodlarını koyabilir ister birbirinden bağımsız isterse aynı kodları koyabilirsiniz.

Başlıkta “Sef SEO” ibaresini gördüm.Açıklarmısınız?
Tabi.Bu bölümde de titizliğimizi gösterdik.Her bölümün kendine ait meta tag’ları vardır.Ve bu metaları admin paneli üzerinden isteğinize göre değiştirebilirsiniz.Ayrıca script’te mod_rewrite özelliğide kullanılmıştır.Yani sitenizde gözükecek adresler şöyledir;

Teknoloji Haberleri:
http://www.site-adresiniz.com/teknoloji-haberleri.html

Teknoloji Detay:
http://www.site-adresiniz.com/teknol...stu_Aldik.html

Her bölüme bu uygulanmıştır.Google’ın seveceği şekilde meta tag ve sef optimizasyonu yapılmıştır.Her içeriğe göre site başlığı ve içeriğindeki öğelerin açıklamaları değişir.Meta tagları yönetimi için bu resme bakabilirsiniz.

Peki Ben bu script’i aldım ama benim hiç web bilgim yok nasıl kurucam?
Hiç bilginizin olmasına gerek yok kurulumu ücretsiz olarak biz yapabiliriz.

Kaç Kişi Sahip olabilecek Bu script’e?
Biz script’in yaygınlaşmasını değil saygınlaşmasını istiyoruz bu yüzden script’e yanlız 6 Kişi sahip olabilecektir.

Şimdilik aklıma gelen sorulabilecek soruların bunlar olduğunu düşünüyorum.Ama sizin yinede sormak istediğiniz sorular varsa konu altında veya özel mesaj yoluyla belirtebilirsiniz.

Bizimle iletişim için;

Murat Karaçam (Script Sorumlusu)
Cep : 0541 541 52 08
Mail & MSN: murat@zedyazilim.com

Zed Yazılım Ofis
Santral Tel: (242) 244 8788
Adres:
Sinan Mahallesi,1251 Sokak,Duygulu Apt,Kat:1,Daire:3
Merkez/ANTALYA