erkan1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türklerin yani bizim bu işte ön pilana çıkmamız spamcı olmamızdan ziyade zeki, genç ve öğrenmeye aç bir millet olmamız. Sanayi devrimini kaçırdık ama internet devrimini genç ve dinamik bir toplumla yakaladır. Bugün paypal gibi dünyaya hizmet veren bir servis Türkçe dil desteği ile çalışıyor. Yani Türk milleti bu alanda önemli işler yapıyor.

Bu arada virüslü posta sıralamasında 9. sıradayız. Yani bu işte başı çekenler sizin saygılı dediğiniz insanlar. Thanks yazarak yorum yapan arkadaşlarda sanki ingilizceleri varda mı yorum yazmıyorlar. Hatta bana kalsa Thanks yerime Eyvallah Baba yazarım yorum olarak.
Konuyu okurum,söyleyecek bişeyim varsa üslubunda yazmaya çalışırım,kısa yazmaktan çekinirim,eğer hal böyleyse hiç yorum bırakmam.URL;olarakda sitelerimden birini yazarım yeterli olur diye düşünürüm.Backlink bırakmak konusundada mumammayımdır.