Tamam doğru söylüyosunuz da google size link satın almayın yasak diyor, o zaman link de satın almamak gerekiyor.
Sonuçta bu da bir yanlış değil mi? Sizin sitenizi beğenen siteler size zaten link verecektir, link satın almaya gerek yok yani.
Ayrıca zamanında elimde pr si yüksek bir çok türkçe blog vardı ve yabancılar da bu bloglara yorum yazıyordu.
Türklerin her zaman söylediği Türkler böyle kötüdür, şöyle kötüdür. Yabancılar mükemmeldir onlar hiçbişey yapmaz, sokakları bal dök yaladır vs.
Yani demek istediğim bu sadece türklerin yaptığı bir iş değil. Sonuçta google link üzerine çalışan bir sistem(diğer kriterleri de önemli) ve bu yorumlar ve link kasma çabaları da google yüzündendir.
Kesinlikle doğru bir yorum ve katılıyorum, Evet aslında bence çok gördüm resmen çöplüğe dönen bütün yorumlarda genellikle zaten
sohbet kelimesinde kasan kişileri görüyorum, eğer böyleyse bence bunu tartışmak değilde
farklı şekilde nasıl yardımcı olabiliriz türk webmasterlarına onu düşünmeliyiz.. ( benim fikrim. )