Ben sonunda dekan'ın verdiği bilgilerin ışığında bi sözleşme hazırladım sizde bakıp eklemek veya çıkartmak istediğiniz birşer varsa düzelterek mesaj yazabilirsiniz.
Sözleşme demek garanti vermek demek ama bizim işin bi garantisi yok aslında bu sözleşme işi çok sakat eğer firmaya güvenmiyorsanız sözleşmede bi açık bulabilirler. Yani siz siteyi bir ayda 1. sayfaya taşırsınız ama 3 ay dolmasına 2 gün kala bir dalgalanma olur site 2. sayfaya düşer müşteri noterden sitenin 2. sayfada olduğunu onaylayan bir belge alıp verdiği parayı sizden alabilir. Çünkü google bu belli olmaz.
Ben müşteriyi 3 ay içinde ilk sayfaya 5 ay içinde ilk sıralara taşıyacağımı söyledim. Ama sözleşmede ilk 3 ay içinde ilk sayfada olmassan paranı geri veririm dedim yani kendimide garantiye aldım. 5 ay sonunda ilk sıralara çıkartamadım diye benden verdiği paraların tamamını istemesin diye. Verdiği parayı isetyecekse 3 ay içinde ilk sayfada olamassa isteyecek 5 ay sonunda ilk sayfada ama ilk sıralarda olmassa o zaman sözleşmeyi fes edip ödeme yapmayacak.
http://www.evden-eve-nakliyat-firmal...m/sozlesme.doc