Konuyu açmak için en uygun yer olarak burayı gördüm arama yaptım buna benzer bi konuda görmedim. Yeni açılan siteler üye yönünden sıkıntı yaşadıkları için konuyu buraya açmayı uygun gördüm eğer yanılıyorsam yönetici arkadaşlar konuyu uygun gördükleri yere taşırlar zaten ..
Şim di arkadaşlar şöyle bi süşüncem var madm yeni açılan siteler olarak üye sayısı yönünden sıkıntı yaşıyoruz o zaman bu konu altında sitelerimizi yazalım sitesini buraya yazan arkadaşımız bu konuda yazılı olan sitelere üye olsun böylece bi grup oluşturup birbirimizin sitesine üye olarak üye sayımızı arttırabiliriz. Kendi kendimize bot üye eklemektense üye sayımızı böyle arttırmak bence daha doğru olur. benim sitem
HAYALPERESTLER
Siz siteme üye olun bende yazacağınız sitelere üye olayım... bu ve buna benzer tüm konularda ayrıntılı görüşme için pmden ulaşabilirsiniz...
Siteni inceledim yapılmaması gereken ne varsa yapılmış
- İçeriğin çok zayıf
- Hostingden kaynaklı olduğunu düşünüyorum site çok aşırı yavaş
- Grafiklerin çok zayıf
- İçerik yok ama her taraf adsense reklamı(Ava gitmeden balık tutmak istiyorsun)
- Domain fena değil ama içerik ile alakası yok
- Mkportalı zayıf kullanmışsın
- Phpbb yerine vbulletin kullanabilirdin
- Tema seçimin bence yetersiz olmuş
- Mevcut üyelere neler verebildiğine dikkat et ben kendi adıma bir şey bulmadım
- Seo konusunda biraz arastırma yap
Bu 10 kusurlu hareketten dönüş yapabilirsen ne fake üyeye ihtiyacın kalır nede kimseye ricacı olmana.