Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Ddos mu botnet mi? 70 Mbitlik saldırı
Tekil Mesaj Gösterimi
  #18 (permalink)  
Eski 27-10-2007, 17:44:25
Elazığlı168 - ait Avatar
Elazığlı168 Elazığlı168 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold üye

Konya Şubesi
iTrader Puanı: (88)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 2282
Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.Elazığlı168 isimli arkadaşımız bizleri büyülüyor.
Elazığlı168 - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
dexihost´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Boyle Bir datacenter mı var
Fatura etmeden Engelleyenlerde var ama şunu unutmayalım en kral datacenter bile %30 botneti engeller yada %40 daha %50 yada üstünü engelleyebilecek datacenter kurulmadı ddos un çaresini asla bulamazlar cünkü normal userden farksız birsey malesef herkesin bir botneti olmalı ddos yapan kişiyi bulup ona başka makineden karşılık vericeksiniz yada gidip adamla uzlaşıcaksınız
katılıyorum botneti böyle kendimizi savunmak gibi işlerde yada bölücü sitelere saldırmakta kullanmak şartıyla herkesin bir botneti olmalı çünkü sana saldıran kişiyle msnde tatlı dille konuşmak mümkün olmuyor adam senle dalga geçiyor karşısında aciz biri gibi kalıyorsun ben zamanında çok küfür yedim msnde abi yapma etme dedim şimdi bana durduk yere saldırana karşı tepki verebiliyorum tatlı dille olmasada ateşkes yapılabiliyor