Alıntı:
LacivertLi´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben hem editör olarak çalışıyorum hem reklamveren'im kendileri 3-5 gün aksaklıkda olsa ödememi alıyorum telefonlarımada cvp alıyorum herhangi bir sorunumuz yok. emin olun ringofonda paranız kalır haberodasinda kalmaz |
bu zamana kadar kaç kez ringofon paramı vermedi diye aylardır mağdur olan bir kullanıcı gördün sağda solda? Birilerine yalakalık yapacağım diye diğer tarafı düşürme.
Alıntı:
LacivertLi´isimli üyeden Alıntı
"Neden" ?
Ringofon'un resmi olarak vermiş oldugu 3 numaranın 3'üde türk telekomda öyle bir numara bulunmuyor. fax numarası dahil. haberodasinda sorun yaşamadım. bu demek değildir ki sizde yaşamadınız. ama emin olun ödemeniz yapılacaktır biraz sabırlı olun. geceleri online'ler. ödemeler için duygu hanımla görüşebilirsiniz. |
O numaraları kaç kez aradında burası başka yer dediler veya böyle bir numara yok diye saçma sapan konuşuyorsun. Sen kimsin ki saçma sapan şeylerle kaç yıllık türkiye devi sponsoru daha dün tanıdığın bir reklam verenle bir tutuyorsun.
Alıntı:
odin´isimli üyeden Alıntı
Merhaba, HABERodasi.com - Haber , Haberler, Yerel Haber, Siyaset Haberleri ortagı Altan paramızı ödememiş üstüne posta koymuş üstüne sitelerimizi kapatmak ile tehdit etmiştir. Buradan yazdıgımız için ise paramızı ödemeyecekmiş bizler hukuk insanlarıyız ne saldırı ile işimiz olur ne kavga ile elimizde bulunan loglar ile t3chno , Altan , Duygu ve buradan aldıgımız prtscreen ve telefon kayıtları ile mahkemeye başvuracagız. Buradan seslenmek istiyorum bizim paramız insanın bogazında kalır helal kazanırız botnetçileri cevrene alarak güç yaparsın eyvallah , sanal hit göndertirsin sitelere bunlarada eyvallah. Bunların tümünün hesabını verirsin ama dolandırıcılıgı teşcilli haberodasi.com! |
burada çamur attığın ringofonun değerini birkez daha anlarsın umarım.