Merhaba arkadaşlar forum'dan banlı olduğum için konuya açıklama yazamadım msn'den mod arkadaşa rica ettim sağolsun banımı açtı.
Altan bey ile haberodasi.com'un reklamlarını yapmak için anlaşmıştık. Ben siteleri bulurum fiyatı anlaşırım Altan bey okey derse reklam verilir.
Geçen ay odin ile reklam için anlaştık ve 2 sitesi için 1,400 YTL ödeme yaptım.
bu reklamın süresi 1 aydı ve de doldu. daha sonra Altan beyle konuştuk aynı siteler ile devam edeceğimizi söyledi. bende aynısını odin'e bildirdim.
ben aracı olduğum için Altan bey'in verdiği tarihleri odin'e bildirdim. söylenilen tarihlerde ödemeler yapılmadı. bunu Altan bey'e sorduğum da Şirkerlerin birleştiği için muhasebe ile ilgili bir sorun olduğunu beni cep telefonum'dan arayarak bildirdi. birkaç gün birkaç gün sonra derken bugüne geldik en son bana bu hafta içinde kesin ödeme yapılacağını söylendi bende aynısını odin'e bildirdim.
@radmin konuyu güzel açıklamışsın örnek'te güzel ama 1,400 YTL'lik ödemeyi cebimden yapmama imkan yoktu çünkü bende bana yapılcak olan 2 aylık ödemeyi bekliyorum.
sonuç olarak kimsenin kalbi kırılmadan sorun hallolursa sevinirim.
herkese iyi çalışmalar.
__________________ Que mis ojos se despierten con la luz de tu mirada yo A Dios le pido |