arkadaslar selam herkeze hayırlı aksamlar bu konudan dolayıda ozur dılerım sızlerıde mesgul edıyoruz gereksız yere ben daha onceden 9 kısıye borclu oldugumu yazmıstım ve bu odın denılen arkadas ıle bır ılgım yok kendısı ercın severcanın yanı tech denılen arkadasın reklam verdıgı yer daha onceden kendısıne reklam verdık ve odemesını de yaptık bende bu camıada eskıyım haber odası 1 yıllık bır sıte olabılır sımdı alacaklı her zaman haklıdır bu konu kesın kendısınede yazdım msnden bende kaydı var uslubunun yanlıs oldugunu soyledım ve loglarıda gonderebılırım gonderecegım zaten bunun dısında sureklı ınsanları kıskırtmasına ragmen ggergınlıge gerek olmadıgını ve bu konuda haklı olan alacaklı taraftakı ınsanların oldugunuda belırttım ama gordugum kadarıyla kendısının yaptıklarını benım yaptıgım yada yapacagımı yazıyor kendısı ınsanlara saldırmaları konusunda emır verıyor kı bıze yakısmaz bız bu konuda zaten haksısız haklı olan alacaklı arkadaslarımızdır netice itibari ile bu odemeler yapılcak ılk yazımdada belırtırım uzere yenı kurulan sırketten dolayı bu aksaklıklar oldu 117 reklam verdıgımız sıteden sadece 9 tanesının odemesını yapamadık sebeblerınıde ızah ettım hangı tarıhte odıyecegımız konusunda bıze ıletılenıde burada yazdım ancak bu hafta ıcınde net bır sey olmaz ıse sırketten ben sahsım olarak mahdur olan arkadasların magdurıyetını gıderecegım ve herkezde alacaklarını alacak ancak uslup ve yazılanlar hos degıl tek taraflı konusup galyana gelmek atese korukle gıtmek ınanın sızıde bızıde uzer ne sıze nede bıze yakısır kendısıne yanı odıne ben kotu bır sey demedım kendısı tehdıt etmıstır ve yıne 5 kısıden yardım ıstemıstır saldırmak ıcın onlarda bana gelmıs soylemıstır loglarıda var kendılerıde ıstersem buraya yazar bız kımsenın ekmegınle namusu ıle serefı ıle oynamayız haber odasında calısan 45 kısı var ve reklam verdıgımız yerlerde dahıl olmak uzere ben yada sırketım bu kdar ınsanın vebalını sahsı cıkarlarımız yada herhangı bır sebebten dolayı harcamayız sızden rıcam sudur yazarken bırbırımızı ıncıtecek yada uzecek sekılde yazmıyalım lutfen ve en onemlısı ates olmayan yerden duman cıkmaz ve odın kendısı ılerı gerı konusmustur ve kufur etmıstır ve bana bırde msne arkadaslarınıda salmıstır saldırmak ıcın bende onlarında kayıtları var sımdı kendısını efendı olmaya ve dolaylı yoldanda olsa alacagını almaya davet edıyorum kımseye kabadayılıktan yada kaba gucten fayda gelmez bızede gelmez bu su anda cekmıs oldugumuz sıkıntılar gecer ınsanlar bırbırlerının yuzune bakmak zorundadır ne dunyada nede sanal dunya ucsuz bucaksız degıldır bızım hatamız varsa ozur dılerız kendısındende aynısı beklerız tekrar hayırlı aksamlar dıler saygılarımla arz ederım Haberodası.com adına altan