Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Satılık Video Scripti Botlu -> 4 Sıfır Domain Alan Bir Kişiye Satılacaktır.
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 22-10-2007, 21:08:11
Weya - ait Avatar
Weya Weya isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Ankara Şubesi
iTrader Puanı: (41)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 401
Weya isimli üyemiz bir mücevher!Weya isimli üyemiz bir mücevher!Weya isimli üyemiz bir mücevher!Weya isimli üyemiz bir mücevher!Weya isimli üyemiz bir mücevher!
Tanımlı Satılık Video Scripti Botlu -> 4 Sıfır Domain Alan Bir Kişiye Satılacaktır.

Başlık oldukça açık olmasına karşın tekrar açıklayayım.

Sript demosu : www.yeniyuzyil.info
site sandboxta ayrıca uğraşamadığım için scriptini satma kararı aldım.site sandboxta olmasına karşın 30-50 arası hit alıyor.

Admin paneli mevcut değil gerekte olmuyor açıkçası.script botlu olduğu için yeni videolar arama ile ekleniyor.etiketlerin arama sayfasına gittiğini hatırlatırım.

Script aramaları kaydetmemektedir.sitem 2 ayı aşkındır açık.fakat herhangibi bir banlanma durumu olmamıştır.

Scriptte SEO var yada yok diyemeyeceğim.Ben usta bir şekilde seo'dan anlayan bir kişi değilim.sitem gözlerinizin önünde kurcalayın bakın, diyebilirim sadece size.

Adult içerikli videolar için koruma var.

Ücret : 4 Yeni Domaini Benim İçin Alan TEK kişiye script verilecektir.isterse karşı taraf, ücretsiz kurulum yaparım.