odin arkadasim haklisin simdi zaten uzgunuz ki bu yazilari yazmam aslinda be sirket sahibiyim ve elimden geleni yapiyorum ve yaptimda simdi insanlari kiskirtmanin alemi yok gerci kiskiracak insanda yok bunlarin hepsi benim arkadasim dostum ve kendileri bekler diye bildigim insanlar ve konustumda kendileri ilede sen dahil bu durumdan zaten herkezin haberi var simdi kusur bizdeyken birde dahada kusurlu durma dusmiyelim ben sirketim ve sahsim adima tum 8 kisiden ozur dilerim tekrar is bankasi olan arkadaslarimiza odeme yaptik birtek bu 8 kisi kaldi normalde burada bu aciklamayi yapmam ama bu konuyu kimin actginida biliyorum nede actirdiginida insanlar hakli soylenecek bir sey yok ben elimden geleni yapiyorum esim dahil biz kimsenin telefonuna cikmamazlik yapmadik bu arada benim sirkette 3 bilgisayarim evimde 5 bilgisayarim var ayrica 3 de laptopum var arkadaslarin banka bilgileri iletisim bilgileri sirkette tabiki dolasiyla eve gelince bazi bilgilerden yoksun kaliyoruz bunu yazmamdaki sebebde biz bahane uretmiyoruz cozum uretiyoruz duygu hanimda haberodasi editorlerinden sorumlu olmasina ragmen bu konuda bana yardimci oluyor yani odeme konusunda 117 kisi arti 45 kisiyle yazismak yada telle konusmak ki bu sekilde bir kaas doneminde zor insan ahtopot olsa cvb yazamaz herkeze benim 6 telefon hattim var 6tisida ayni anda acik sorunda yok 0 535 342 77 50 -0543 309 09 68 -0555 246 24 63 -0543 910 02 55- 0542 2677081 - 0542 267 61 06 bu telefonlarin hepsi acik hic bri zamanda kapanmaz olum kalim olmazsa kapsama alani disinda dedigi zamanlardada internet olmiyan bir yerden nete giriyorumdur gprsten sadece bu lutfen biraz bazi konularda dogru yazin ilginiz icin tesekkurler